Čestitam. Kakvi su dojmovi?
Evo kupio sam i ja napokon svoj dugo cekani primjerak!!!
Čestitam. Kakvi su dojmovi?
Čestitam i ja! Sad naravno oćemo izvještaj: kolko si platio, dal imaš mrtvih pixela, dal ti škripi kučište i td. Piši!!!
![]()
kupio sam ga kod nekog svercera, 6 mjeseci je star, imam jos 6 mjeseci garanciju u mobisu, imam 1 mrtvi pixel i to je to!
i jos kuciste mi uopce ne skripi!
Kolko para?
Ti smeta mrtvi pixel? Na kom je dijelu zaslona?
platio sam ga 2300kn, mrtvi pixel me malo hebe, al da se prezivit, a nalazi se u donjem desnom uglu ekrana.
PS.
Jel mi netko moze dat upute kak gledati online prijenos nekog hrt programa???
Kak aktiviram GPRS??
Moraš imat vip pretplatu prvo...
a hebiga, kaj drugacije nemrem gledat??
ne
Jel netko probao na N6600 gledat onaj vip video preko wapa?
ma nemas sanse
Brunek to ti je skupo ko vrag i uopće se ne isplati!
imam jedan biiiiigg problem: prebacim igru na mob u .sis formatu, instaliram je pomocu onog instalera i kad kliknem na igru (malu ikonicu) na meniju, udem u igricu, na meni igrice i kad kliknem "start" izbaci me na glavni meni. Jel to problem igrice ili moba??
P.S.
Ima softver 2.42.1
Da nije 3.42.1? Inače nisu svi programi i igre kompatibilni. Budi određeniji. Koja igra?Poslao: Brunek
imam jedan biiiiigg problem: prebacim igru na mob u .sis formatu, instaliram je pomocu onog instalera i kad kliknem na igru (malu ikonicu) na meniju, udem u igricu, na meni igrice i kad kliknem "start" izbaci me na glavni meni. Jel to problem igrice ili moba??
P.S.
Ima softver 2.42.1
1.da, soft je 3.42.1 igra je true crime streets of LA.
2. kak na aktiviram MMS i e-mail??
-zvao sam vip i oni su mi poslali onu poruku sa nekim podatcima, ja sam ih spremio, pokuso poslat MMS i nista.
jel mi netko moze napisat instrukcije??
A jesi isključio i uključio mobitel nakon toga? Ako nisi prvo to napravi. Ako i dalje ne radi odi na stranicu http://www.nokia.com.hr/id32863.html
i od tamo pošalji postavke
Ovo se seli u nokia forum.
hvala cyber, jos da mi neko kaze kako da aktiviram e-mail...
probao sam si poslati e-mail postavke sa te stranice, ali nema Hrvatske na onoj listi!
Bookmarks