Evo ovo su ti moji prijedlozi:
Nokia 2610 imao je, dugo traje baterija oko 5-6 dana i dobro solidno se tipka
Nokia 3110 classic
Nokia 6151 dobra tipkovnica, a i baterija zadovoljavajuća, dugo
Dakle zanima me koji mobitel preporučate a da odgovara ovim gore karakteristikama. Najradije bi neku nokiju, dakle jedini uvjet je da je jednostavna za korištenje (velike tipke) i sl, jedino za što mi treba su pozivi, a da baterija traje bolesno dugo...![]()
Pa ako neko ima bilo kakav prijedlog, vrlo rado bih ga čuo...
Evo ovo su ti moji prijedlozi:
Nokia 2610 imao je, dugo traje baterija oko 5-6 dana i dobro solidno se tipka
Nokia 3110 classic
Nokia 6151 dobra tipkovnica, a i baterija zadovoljavajuća, dugo
Nokia 6030,Nokia 1110i,3110c,SE T280.svi imaju odlicnu bateriju i tipkovnicu.
ma ja sam babi uzeo 3110c baterija je super i lako ga je koristit
★★★★★
3110classic je dobar izbro... imam jedan kod kuće...
Mogu ti reć da su tipke dosta velike i udobrne za pisati poruke ili zvati nekoga, brojevi na displeyu su isto dosta veliki (makar displey sam i nije nešto, mala mu je rezolucija).
Mobtel je malen i lagan, zadnji poklopac mu je gumiran (tako da ne klizi iz ruke), izrada je na zavidnoj razini. Makar je jeftin mob, dobiješ 1,3MPX kameru i utor za memo kartice...
Ako ti pak ni to nije potrebno (mislim na kameru i utor za memo kartice) , pogledaj 2600 classic, taj mob ima jako dobru bateriju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moj izbor bi bio 2610 jer je mobitel stvarno prejednostavan,nista mu ne fali (s obzirom sto se od njega ocekuje) a mozes ga dobiti za neku sicu...
EDIT:Sjetih se takodjer i Nokie 1650,pogledaj si...http://www.gsmarena.com/nokia_1650-1978.php
2610 stvarno ima zakon bateriju , uvijek min tjedan dana izmedju 2 punjenja a i cijena mu je vrlo korektna ...
Od Nokia također preporučujem 3110c zbog velikih tipki i mogućnosti da se podesi meni sa jako velikim slovima. Tko ne vidi može čitati bez naočala.
Općenito, što je manje opcija na mobitelu (kamera, mp3, manji ekran...) to će duže trajati baterija na mobitelu.
Razmisli onda i o nekoj Nokii bez kamere
Bookmarks