nevjerojatno!
Evo ako nekoga zanimaju snimke u drugim uvjetima slobodno tražite pa ću ih postaviti u OVU kolekciju prvom prilikom.
nevjerojatno!
Seriously?
da moš mislit!!! nemoguće pa meni na k800 je takva slika!!
★★★★★
lol jel to sa tim telefonom slikano.......
Je,kao što se vidi
,a naveo sam da ako nekoga zanima fotografija u drugačijim uvjetima slobodno zatražite pa ću ju postavit tamo.Samo od noćnih snimaka ništa jer kamera nema dobro osvjetljavanje slike,nikakvo da budem precizniji (6600 rastura u tome).
Imam jednu fotku snimljenu sa K800,u sjeni,ne liči nimalo na ono što se vidjelo okom.Evo i te sličetine - za te novce koliko košta uređaj - katastrofa.
trebao sam ovu crvenu krpetinu snimit i sa K510 da se vidi kolika je razlika
Zadnji uredio sms freak : 11-06-2007 u 20:11 Razlog: dodana fotka sa K800i sajber š(r)ot
lol....imam k510i i kupio sam k550i zbog bolje kamere a po ovom sam se prevario....al ipak kad gledam fotke kod kuce nije tako.....inace inačica mog softvera kamere je 4.8,mozda je to razlog!!!
..super su fotke!
Postavio sam jednu novu danas,svježe snimljena u malo slabijim uvjetima svjetlosti nego one prije.
"Osobe" sa fotografije možete gledati uživo putem MSNa ili Skypea u njihovim dnevnim aktivnostima,samo zatražite dok sam online (u svim ostalim stausima zbilja nisam blizu kompa).
Bookmarks