Dakle, sve možete zaključiti iz naslova, izvor večernji list.
link: http://www.vecernji.hr/home/tehno/2309678/index.do
Dakle, sve možete zaključiti iz naslova, izvor večernji list.
link: http://www.vecernji.hr/home/tehno/2309678/index.do
pametni smo mi.......sumnjam da netko sa foruma nije taj haker.....![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
pa to sam ja sam sebe morao pohvaliti. Mislim ono, khm, nisam ja...![]()
Svaka mu čast na tome....![]()
Ovo zadnje me najviše nasmijalo.
Pa zar ameri misle da mogu zaustaviti dobavljače sa crnoga tržišta?U Hrvatsku, kako su nam rekli u distributeru Applea za Hrvatsku, iPhone stiže tek 2008.
Ako "Saša iz Krka" bude to omogučio "otključavanje" za svoje ljude u Hrvatskoj on bude još puno prije.
A i šta misle ameri ko ga bude trebao kada ga sezonske najave novih modela preplave, kao da europa nema svoje mobitele a i japanci ih lansiraju brzinom munje na tržište!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sa krka kazeš to meni blizu tu,mozda ga denis sa foruma zna!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
E a šta ako se striko Števa naljuti, i veli "neče meni tamo neki Saša hakirat moj ajfon!" I onda kaže " NO AJFON FOR KROEJŠA!!!" ?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Vecernjem vjerujem koliko i Appleu tako da ne pusim to sranje...
Edit:
Izgleda da sam u pravu.
Sassha:
Thanks to Vladimir_CDI,ozbimmer, who figured this out! I Just wrote a "How to..."
Zadnji uredio rospaya : 09-08-2007 u 22:27
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Novinski napis kojem ne vjerujem koliko ni da mađarska ima more. Brate bez dokaza samo spletke.
Ma prekrasno u ovim trenucima skoro zaplacem!Najjaci smo najjaci,mi smo hakeri!
da nije to mali kompov , nesto ga nema lejtli.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
impresivno...iako nešto sumnjam.."NAŠI HAKERI prvi"
haha.-.
Da potvrdim kako je uistinu tip sa Krka otkljucao iPhon. Rekao mi je frend koji je pricao sa svojim frendom koji je prico s tim tipom i navodno da tip nije nikakav haker.
ja sam čitala u jutarnjem intervju.Dečko je rekao kad ga je otključao da se odmah išao javit na foru..hmmm?
hehe svaka čast ak je istina a ak nije opet svaka čast![]()
...na tome što će lik od (mogućih) vlasnika ajFona zgrtati ogromnu lovu
A šta je s onim makedoncem koji je ubacivanjem nekog AT&T koda u domaći SIM uspio zavarati iPhone da misli da radi sa AT&T karticom? Ne sjećam se detalja ali taj postupak bi sigurno bio jeftiniji nego prčkanje po softu telefona...
edit:
evo i link http://www.personalmag.co.yu/blog/?postid=1443
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tip nije prvi otkljucao iPhone niti je jedini, a sto je najbolje, samo je pratio tude upute i slozio ih u tutorial.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
upravo tako!
da je pravi hacker kako to naši mediji zovu, znao bi sam promjeniti naziv operatera na displayu, recimo, a ne pitati druge. inače, ovakva metoda otključavanja se koristi jedno 10ak godina, kao last resort rješenje, kad je ne moguće drukčije i primjenjivo je na sve uređaje ove vrste.
rusi su probili iphone, dotični je samo preveo sve, nakupio u jedan tutorial i to je to. ali, važno je biti prvi, pa i u tome, osobito ako se protumači na ovaj način.
eto, pa nek čovjek uživa u slavi![]()
a dobar je hahah
svaka mu cast (zna prevest)
![]()
Obožavam hrvatski tisak.
Sporig!
angels might have been eaten.
Bookmarks