imao ja! malo soft je zezao pa se resertiro kad si dugo gledo vide i slike! ostalo sve supeer
Ima li neko? Kakva su iskustva? Na šta da obratim pažnju pri kupovini? Cijena u Zagrebu? Hvala
imao ja! malo soft je zezao pa se resertiro kad si dugo gledo vide i slike! ostalo sve supeer
★★★★★
zgodan model,oko 500kn ti je realno za dat za njega 600kn max,problem kod njih ti je jedino softer,to najviše zahebava,meni recimo nije htio davat do znanja kad mi je poruka došla,to rješiš nadogradnjom u servisu ili u kučnoj radinosti,sve u svemu nije loš,ali obavezno provjeri klizni mehanizam
i masku s gornje strane moba jel zna biti odvojena!
★★★★★
Planiram uzimati nov, tako da mislim da ne bi trebalo biti problema sa maskom. Zanima me taj ORANGE software, valjda ga je teško skinuti, mora se raditi full flash pa me zanima i koji kabl je adekvatan za to? I da još nešto, dolaze li slušalice uz njega? Vidim u potpisu ovaj sajt www.mobilnisvet.com Ima li nešto tako za područje Hrvatske? Pročitao sam zanimljivih komentara o ovom telefonu, a i o ostalim koji su me zanimali.
moj je bio isto novi pa je maska bila odvojena!!
imaš nešto i na gsm areni također u mom potpisu
★★★★★
Koji mi je bolji za uzeti, EL 71 ili EF 81. Kameru na telefonu ne koristim pa mi taj 81 nema neke posebne prednosti, a čini mi se nekako velik, a tanak?!
ef81 mi je isto fora sad ako želiš slide ili prijeklopni mob?ok izgleda i 81! si razmišljao o e71
★★★★★
EF81 malo podsjeća na V3 seriju motorole...ali mobitel je čist OK, iako da ja mogu birati uzeo bih EL71, iako je dosta jeftiniji... Bratić mi ima EF81 pa sve nešt usporeno na njemu, ne svidja mi se baš...
A na tebi je da izabereš, želiš li slide ili preklopni?
Pripremi se na to da baterija neće baš dugo trajati, no nije ni katastrofa - ako ne koristiš baš jako često...
Ne čačkam ja puno telefon, tako da mi baterija neće predstavljati problem, samo ako može prevaliti dan, da ga punim noću, al mislim da će držati bar dva. Svidio mi se izgledom, a ima prihvatljive i ostale opcije. Mogu dobiti i ovaj 81, a razlika u cijeni 5e, tako da sam u dilemi zbog 2Mpx kamere na njemu, ali mislim da će izgled presuditi.
Imao sam oba i mogu reci da mi je EL71 bio bolji. Uprkos kameri, 71 je bio brzi i stabilniji.
Hvala, sutra ga dobijam, naručio sam ipak EL 71
Ljudi pomagajte, dobio telefon i komšija vidio htio kupiti ženi i ponudi 10E više, nego što sam ga ja platio i ja mu prodam. Sad ne mogu naći nigdje više, al da je nov. Samo par polovnih po Oglasniku našao, a nisam baš za polovan klizni telefon. Zna li neko u Zagrebu neku radnju u kojoj imaju novi da mi pošalje na pp, ako je ovde zabranjeno reklamiranje. hvala
Pa naruči opet
http://www.crovortex.com/webshop/mob...mens_EL71.html
Nešto treće, rođak stalno putuje poslom u Srbiju pa sam uzeo u nekoj radnji Mobil Media ili tako nešto u Beogradu, ali ne znam kad će ponovo ići, a u Zagrebu nema nigdje tako povoljno???!!! www.mobilnisvet.com prije je bilo 10-ak radnji u kojima je koštao po 85e, a sad je ostala samo jedna pa kontam da će nestati, a u Zagrebu nema za tu cifru nigdje!!! Nisam trebao prodavati, al sam mislio da ću naći i u ZG za te pare, a praktičnije mi je zbog jamstva u slučaju kvara. Izgleda da sam pogriješio![]()
Bookmarks