prvi put vidim ovako nesto...
no coment
odlican link, nije tako ni skupo. jel neko probao?
Mineral Oil Submerged Computer
watch me
prvi put vidim ovako nesto...
no coment
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ovo je već postano na forum, to sam 100% siguran, i mislim da je postao prof.Immortalis..
To je bilo prije...
i naravno, totalna je glupost...
da je to tolika fora, odavno bi proizvođači iskoristili tako nešta da osmisle kučište i hlađenje...
Jedina pozitivna stvar: Izgleda cool
Negativno:
Pre teško kučište
Zamjena dijelova i održavanje nispravnih dijelova je teško...
Da bi sve ostalo hladno, ulje mora prolaziti kroz cold radiator nešta kao voden hlađenje, a ako toga nema, onda dobivate lošije perfomanse nego kad je komp hlađen boljim hladnjakom...
Šta ako pukne... mislim, žali bože svega a bit će i nereda...
Šta ako trebate prodat neku komponentu nekome.... znate i sami kakve su nauljene komponente...
Procesor, matična, grafička i napajanje, griju se na istom mediju... što povećava grijanje...
Tiho je, ali za 60$ ( samo cijenu ulja ) se kupi extra dobar hladnjak sa 12 cm tihim ventom... za 100$ ukupno se mogu svi hladnjaci u računalu zamjenit tišima i kupit potencioetri...
stoga ispada da je jedno dobro za look...
e sad, da ne bi komplicirali, možete kupit kučište koje ima pretince ( dvostruku stijenku i između je prazno. tamo usipate ulje, komponente ostanu na suhom a vi imate cool look...
Nema tih para za koje bi graficku karticu, HD i ostale komponente uvalia u ulje....
FORD FOCUS RS500
I like it!
citao sam da ce sada na parno hladenje.......ali ovo nikad cuo.......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
krompirko, jesi ti procitao njihov review na stranici?http://www.pugetsystems.com/submerged.php
spustili su temp sa 88c na 45c. to je odlican rezultat.
to je mogce jer to ulje ne provodi struju i ovo je bilo na forumu vec negdje,o tome smo raspravljali ove zime!
My mind on money,
Money on my mind.
nabavit jednu manju jednu veću kutiju (akvarij) tu između stavit ulje i cjevčicu s ispuhom i manje ulja potrošiš malo više na staklo vent od kompa na vrh i imaš look
ili uzmeš dobar ventilator s ledicama koju ledicu i to je 1000 puta bolje i puno jeftinije i prozirno kićište
Ulje i velika temperatura, i kuhinja je uz tebe haha
Bookmarks