ovako, promjenio bi masku na d750(cijelu, ukljucujuci i onaj sivi dio), rezervnu masku imam, samo mi treba neko ko to zna i umije, moze i broj od nekog servisa(jeftinijeg), ovo je poprilicno hitno, jer se radi o poklonu, pa bi bio jaaako zahvalan na pomoci...ajde sigurno neko na fourmu zna kako to napraviti...hvala![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
znam, ali treba promijenit i onaj sivi sredisnji dio, znaci treba sve ispremjestat, ako ti to znas placam cugu i za trud(nesto cemo dogovoriti) ajde sutra popodne idem iz zagreba, pa ako iko moze, bit cu zahvalan do groba, evo mozete mi broj ostaviti na pm, ili mi se javiti na 098/9404547, hvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ej u kakvom ti je stanju stara maskica??? jel bi ju prodo??
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
A gdje si nabavio novu, ako nije tajna?
on ti nije imo novu,čitaj bolje post,reko je zamjensku,ako hočeš zamjensku pogledaj ovu adresu
http://www.dradar.hr/mm_maske.php
a ako hočeš orginal najbolje ti je pitat u servisu ili kod lokalnog servisera on ti sto posto može orginal navbavit,moraš samo tražit da ti nabavi malo bolju tj.orginal
ja sam par puta mjenjao masku na k750 (da i srednju) i nije nikakav problem, skines prednju i zadnju, skines tipkovnicu, ekran, odkopcas kameru itd, nikakava velika filozofija.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks