Reinstaliraj aplikaciju i onda ju deinstaliraj u app manageru...
tako bar ja napravim
Naime, isao sam si updeitat software i sve mi se pobrisalo. Jedino u app. menageru su ostale aplikacije ispod kojih pise NOT INSTALED. I njih nemogu nikak obrisat, kad stisnem c nista se ne dogada, a pod options nema opcije za brisanje. Aplikacije ispod kojih pise INSTALED mogu se obrisat.
THNX! PoZzZ!![]()
Reinstaliraj aplikaciju i onda ju deinstaliraj u app manageru...
tako bar ja napravim
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Tak sam i mislio napravit, ali sam nesta cuo da su se ljudi zalili da kad su jedanput inastalirali i obrisali i vise nisu mogli ponovno i instalirati.
I Idem reinstalirat jednu temu koju sam sam napravio na mobu pomocu ThemeDIY i pise FILE CORUPTED
I za vecinu programa mi pise file corupted!
Zadnji uredio Ico : 10-08-2007 u 22:29 Razlog: postoji edit
a onaj hardware reset?
kak se to restartira?
Htjeo bih cijeli mob restartirat... a samo sa ovim kodovima sam ga restartiro:
*#7780#
*#7370#
Jel ima jos koji kod?
@avantgard: mislim da je dosta što si formatirao sa onim drugim kodom.
probaj dal možeš napraviti hard format:
Zeleno + zvjezdica + tipka 3, držiš zajedno sve tri tipke i upališ mobitel
Nefunkcionira ni to, probo sam drzat te sve tri tipke i dok je mob ugasen i dok je upaljen. I jos mi se naleze te neke neinstalirane aplikacije koje zauzimaju po 1kb i kad stisenm da ih hocu instalirat kaze file corupted.
p.s. svaki put kad mob upalim, on pocne nesto sam instalirat, i tak instalira koliko hoces dok ga ne prekines, onda nest pise (malo duze na eng.) ugl. samo pise installing i neprestano ide ona crta.
e ja sam isto kupio e50 i mene to zanima
★★★★★
@avantgard: ako je situacija takva, onda bi ga ja lijepo odnjeo nekome da mi fleša mob, stavi novi soft i gotovo.
ili probaj na slijedeći način formatirati mob
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=595600&postcount=3
Probo sam preko tog NSS i kaze formating error. Sve lijepo ocita mob ali kad stisnem na formating kako je sms freak napisao u svom postu napise formating error...
Evo to mi pise kad prekinem ti "instalaciju" koja traje beskonacno.
probaj staviti applikacije koje ti nisu instalirane, tj ispod kojih ti u app manageru piše da nisu instalirane, na memo karticu (ne u nekakv folder, već direkt). pa izgasi i upali mob...
ako ne upali, onda lijepo odnesi na flešanje.
ili probaj formatirati memo karticu, pa ponovo instalirati...
Ali ja bi nakon flešanja formatirao memo karticu pa tek onda dalje...
Neznam tocno kak mislis, u app. menageru nemam nikakvu opciju da ih prebacim na memoriju kartice ili mobitela. A i pise na slici "Unable to complete installation from memory card", znaci vec jesu na memorijskoj kartici? A u x-ploreru nigdje ih nemogu pronac ili u njegovom file menageru.
EDIT: p.s. te aplikacije koje nisu instalirane imaju cudan naziv, npr. a0008ffa, a kad stisnem na install zove se MicroPoll 5.0, a evo sada sam probo opet reinstalirat, a sada vise nece ni reagirat da pise file corupted nego jednostavno nista se nedesi...
EDIT 2: Evo idem formatirat memorijsku i neda... Pise: Unable to format. Memory Card in use by other applicaton.
Nekad na starijim Symbian OS-ovima se to rješavalo lako,samo odeš u:
ili
i kad nađeš naziv programa koji se nemože maknut sa popisa u App manageru pa obrišeš i on nestaje odande.
Danas je malo žešće zafrknuto jer je povećana sigurnost na uređajima pa se više nemože tako lako kopat po sistemu.
Budući da nemam OS9.X uređaj nemogu nikako pomoći jer nemam na čemu isprobavat te stvari.
Pokušajte na Symbian-freak forumu tražit moguće rješenje,ako tamo nema onda nitko nije uspio.
Pi.eS. Na mem.kartici je moguće rovanje po skrivenom sistemu preko čitača kartica dok je izvađena iz telefona ali po memoriji telefona... njet!
Morat cu nac kod nekoga ako ima citac kartica, pa cu probat...
@hac: evo pobriso sam sve, ali i dalje on sere...
evo postupci kako sam radio:
![]()
![]()
![]()
e onda sam osao u app. menager da pokazem ove "instalacije"
![]()
evo neda uopce remove...
Neznam zasto nece ja sam sve zbriso preko kompa i formatiro karticu i za sad mi je sve normalno
Probaj ceprkat po mem kartici pa mozda nades nazive tih aplikacija(a0008...) i probaj tak zbrisat
KISI KISI
Hvala svima na pomoci!! Rijeseno, slucajno pbreaker iso formatirat ponovno karticu, sta sam ja vec pokusavo i nije htjelo, a sada je odjedanput formatiralo!!
Moze CLOSED!!!
Imam potpuno isti problem.
To su neke sistemske datoteke na memorijskoj kartici(koje nemozes izbrisati putem explorera, mozes ih samo vidit) nekih instaliranih programa od prije. I sad kad ubacis karticu u mob, ili kad ga upalis s karticom unutra događa se bas kako avantgard veli.
I ja sam bio siguran da je rjesenje formatiranje memorijske, vidim da je avantgardu uspjelo. Meni se jednostavno nece spojit s kompom da je formatiram jer pise da karticu koristi drugi program.
Formatirat cu je negdje drugdje.
Od sada sve programe u mobitel instaliram, da poslije nemam opet ovakvih problema, a sve ostalo(multimediju) bacam na karticu.
edit:Evo problem rijesen, kartica formatirana, uspio sam prevarit mob, upalim ga i isti tren spojim ga s kompom i nije se islo ono instalirati s memorijske nego se spojio s kompom.
Zadnji uredio rossonero : 23-08-2007 u 15:10
Bookmarks