Da li neko zna kako mogu sam napraviti fajl "menu.xl",preko kog programa?? Naime,hteo bih neke ikone razmestiti u meniju i promeniti im naziv(npr. "Wolkman" bih hteo preimenovati u "Music player")![]()
Da li neko zna kako mogu sam napraviti fajl "menu.xl",preko kog programa?? Naime,hteo bih neke ikone razmestiti u meniju i promeniti im naziv(npr. "Wolkman" bih hteo preimenovati u "Music player")![]()
Ista stvar i mene zanima, postoji li kakav program koji bi to radio automatizirano?
Inače, taj file možeš otvoriti sa notepadom i uređivati manualno što je malo teža solucija. Neznam kako se razmještaju ikone niti dodaju nove, ali nazive možeš promjeniti bez problema.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hehe ovo je mene zanimalo i bas sam nesto pricao na jednom forumu, i kaze to nije moguce
Ja sam hteo da umesto PlayNow precice stavim da mi bude mini opera, jer ovaj future meni ima ikonicu Opere gde se nalazi sad playnow
![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Evo tutoriala za editiranje menu.ml:
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=16
Čak postoji i program za editiranje menu.ml:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=9240
@pdrascic:![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probao sam preko notepad-a da promenim naziv,ali posle kad udjem u menu nema uopste naziv ikone. Verovatno mora na svaku sitnicu obratiti paznju i bas je veliki posao.
Probacu sa programima sto je postavio pdrascic.
Pozdrav
Ja sam probaoizmenio sam ime media playera sad pise walkman
Ali playnow ikonu ne mogu da preimenujem i da stavim umesto nje operu, ama nece pa nece...
Jel zna netko promjenit naziv druge ikonice u meni-u (internet usluge) u nešto drugo? npr. štoperica?
@milanche91
Za stavit Operu na prvu ikonicu (mora radit)
------------------------------------------------------------------
<!-- Desktop Element 1 using DESKTOP_HOOK_1 -->
<element id="InternetServices">
<label type="name"> <text>Opera</text> </label>
<icon pos="unselected" source="file">icon1_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">icon1_selected.png</icon>
<link type="java" javasuitename="Opera Mini" javasuitevendor="Opera Software ASA" javasuitepoint="Browser"/>
</element>
-----------------------------------------------------------------------
Majstoresve je izgleda dobro osim sto naziv aplikacije nije isti, kako sad to da sredim?? Jel to ide u ovu crtu??
<link type="java" javasuitename="Opera Mini" javasuitevendor="Opera Software ASA" javasuitepoint="Browser"/>
</element>
Umesto ovoga sam probao da stavim naziv Opera Mini 2.0, kao sto mi pise u aplikacijama, onda probao opera204 jer je tako nazvan instalacioni fajl, ali nista ne pomaze
Evo ga radiuzeo sam rucno izmenio menu.ml gde sam upisao sto mi je dao pdrascic(hvala mnooogo) onda sam ga otvorio u ovom programu za editovanje i otvorio ovaj menu.ml otisao gde je ikonica PlayNow, ubacio samo ono da bude java i stavio moj ins. fajl od opere i on je sam to zavrsio
pise Opera Mini 2.0 verovatno da sam ja nesto pogresio, mozda nisam stavio " pa zato nije htelo
Inace koristim Opera mini mod 2.0.Hvala jos jednom
![]()
Zadnji uredio milanche91 : 20-08-2007 u 16:27
Ma nema na čemu
Očito si prije neš zaj**** u tipkanju![]()
Bookmarks