Pošto ima dosta tema tipa: "treba mi ova igra za ovaj mob i ona za onaj" makar su određene igre postane već par puta za za neki drugi mob koji je kompatibilan sa traženim:
npraviti par podforuma ili sticky tema u koje bi se razvrstale igre itd po tipovima mobitela ili po standardnim rezolucijama.
u prvi post navesti nazive modela koji mogu vrtiti te igre da bi se tema prikazala u pretraživanju.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...a tu dolazi do problema - naime pošto je većina igara na rapidshare.com te su ih stavili free useri, fileovi se brišu nakon 30 dana neaktivnosti i opet smo na potražnji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
staviti onda na 4shared.com
neka se izaberu nekoliko forumaša,svaki napravi svoj virtualni hard(1024 MB je free)npr.jedan za 128x160,drugi 176x220 a treći 240x320
ja mogu za 176x220...
Zadnji uredio MASVA : 05-08-2007 u 14:26
Mi6 Black
mogu ja za 208x208...................
edit:evo ja napravio.....za igre i programe.....javite mi na pm ako želite nešto od tog dvoje.....
Zadnji uredio L.L. : 05-08-2007 u 15:11
Ne bi li bilo bolje možda napraviti Gmail account, nešto slično kao što je ekipa sa www.stripovi.com napravila?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slazem se sa Wild-Boy......za ostale prijedloge - ja sam za...
...ali treba uploadati - po veličinama ekrana i po kojem je proizvođaču namjenjena igra...
I gmail može funkcionirati, potrebno je samo osigurati jedan račun za backup i paziti kome se dijeli pass. Uostalom, tako već funkcionira i račun za fotografije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Cemu gmail racun kada ima masu jednostavnijih nacina... Besplatnih hosting servisa ima na svakom koraku, a moze se sloziti tako da svatko smije uploadati i downloadati, no tek admin moze brisati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks