jel slusas mozda mp3 pa ti se isprazni, ili se sam po sebi isprazni?
ja imam od 512, transcend, i nemam problema s tim...mislim, normalno mi trajeonak, 3-4 dana...
pozdrav svima!
kupila mem.karticu san disk 512 ubacila u d600 i mob mi se isprazni za sat-dva....da li mozda znate zasto????thnx
jel slusas mozda mp3 pa ti se isprazni, ili se sam po sebi isprazni?
ja imam od 512, transcend, i nemam problema s tim...mislim, normalno mi trajeonak, 3-4 dana...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
na koju foru ti traje 3il 4 dana??????? meni jedva traje danako i tolko, naravno ako ga normalno koristis.
.
...brijem da je to neki bag u toj seriji d600 ima neki k. sto prazni bateriju samu od sebe, -kod mene sa il bez kartice(toshiba) trosi jednako. ne kuzim u cemu je problem, da ga odfuram na servis?
pa i kad slusam mp3 i slikam traje mi 3 dana, ako ne onda 4valjda sam naletila na dobru seriju..ali to je druga tema...
necemo u off...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dobio sam karticu od 2gb, sad imam i ovaj mob, pa me zanima dali je moze koristit??
kad idem formatirat prikaze mi gresku.
mozda s nekim novim firmware-om??
EDIT: ajde kazite mi, ako nema nacina onda cu otic sutra u ducan zamjenit za 1gb. oceli taj radi?? jer gledam po forumu, pa po stranim forumima, svak kaze drugacije, pa nisam siguran.
Zadnji uredio Tome : 24-05-2007 u 21:24
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
ja imam isto d 600 sa karticom od 512 mb,i baterija mi traje nekih 5 dana!ako nitko nezna,idi u chipotecu oni možda znaju!
Svi koji imaju problema s karticom vjerovatno imaju i garanciju,pa....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
da ali servis onda košta puno!neisplati se.odneseš u neki shop,manje košta nego na servisu od operatera!
ako imaš usb probaj ga sam/sama flashat
★★★★★
bolje onda promjeni karticu,nego da nešto ne pogriješiš kod flash-a.
ja isto brijem da ne podržava on više od igu! ali probaj ako imaš mogućnost pa će i ostali znati
★★★★★
Bookmarks