Kažeš da imaš originalne Win XP?
Kod paljenja windowsa mi se pojavljuje stalno Genuine od windowsa, serijski broj je dobar jer je moj orginalan, rijec je o windowsima xp, provjerio pise da je sve ok, mislim provjeru sam radio sa Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool i veli da je verzija windowsa genuine! a zakaj mi kod paljenja windowsa javlja da nije?! u cemu je problem?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Kažeš da imaš originalne Win XP?
da tako je, imam licencu, samo kaj win xp sp2 je instaliran sa kopije...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ti si instaliro licencirani xp i onda sa kopije sp2???
ili kopiju win xp sa sp2 i stavio svoj original kljuc?
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
u svakom slučaju, nemaš više originalne windowse.
potraži negdje onu temu gdje je jedna kolegica sa laptopom imala problema, postavio sam neke linkove s kojih možeš skinuti jednostavan mali programčić koji ti miče taj wga tool.
instaliraj, restartiraj i uživaj ajajajajajaaaaaa![]()
Program se zove "Make Windows Genuine in 5 seconds".
Sastoji se od uputa za postupak,univerzalnoga kljuca za instalaciju tvog XP OS-a,i generatora kljuceva. Ucinak 100%!
Mene je zajebavo s Media playerom 11 i Internet Explorerom 7,jer je trazio provjeru originalnosti kopije Windowsa,tako da sam ga "sprašio" s gore navedenim mprogramom,i sve 5! Pozz!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Program se zove "Make Windows Genuine in 5 seconds".
Sastoji se od uputa za postupak,univerzalnoga kljuca za instalaciju tvog XP OS-a,i generatora kljuceva. Ucinak 100%!
Kaj da više kažem....
ja sam prije mjsec dana isti problem imala,i FUCKALO me dugo,dugo,dok na jednom forumu nisam našla neki tool koji me riješio tog sranjeta,neznam dali je taj program o kojem pričate,ali mi je dobrano pomoglo,čitala sam da se taj program WGA prikači na komp prilikom updeata ,a tako isto s ei meni ukačio,čula sam da i drugi imaju problem s tim...pa ću se potruditi naći link od tog programa
Nazovi Microsoft, imaju besplatan broj telefona...
Bookmarks