Ovako... Kupio sam u Extreme-u Author Stratos i bicikl je odlican... Ali...
Dok sam ga vozio, brzine nisu bile bas previse dobro podesene i cijelo vrijeme je preskakao lanac u nekim brzinama... Jedino je u 2x8 bilo super, pa sam u toj brzini uvijek i vozio... Htio sam prijeci bar 200km, pa ga onda odnijeti da ga normalno servisiraju da ne bi bilo da ga odvezem odmah nakon prve voznje i onda skontam poslije da opet nesto nije dobro... Lanac je najvise preskakao u 2x5 i u 3x5...
Jucer sam isao navecer poslije kise (al uhvatila me je malo i dok sam vozio) malo voziti zato sto nisam mogao vise izdrzati u kuci i dogodilio se sljedece... UBIO SAM SE S BICIKLA KO MALO SVINJCE... naravno zbog toga sto mi je pri brzini preko 40km/h preskocio lanac... Sreca imam samo par ogrebotina na rebrima, vjerojatno od neke grane ili tako cega (jer sam odletio s ceste u kanal gdje je bilo svacega) i malo mi je koljeno poremeceno, nesto steka, al nista posebno, ziv sam...
Samo sto bicikl nije najbolje prosao............ Oba dva kotaca mu sad idu u osmicu, lanac preskace jos vise i tako...
Bike sam kupio nedavno (cca 2tjedna, mozda 3, ali ga nisam imao ni priliku pravo provozati jer cijelo vrijeme pravim neki seminar i tako... prosao sam s njim oko 150km, a najduze sto sam isao je bilo 40km sto nije bas nesto puno)...
Pa me zanima... Jel meni vrijedi garancija, jel se mogu ja otici zaliti na to sve... Naravno, ja zelim SAMO da mi poprave bicikl, nista drugo... Zelim da felge budu apsolutno izravnate i da brzine budu podesene i jos nesto ako je otislo, nisam bas predobro vidio... jutro je, a nisam bas mogao ni spavati previse, ubedirao sam se zbog bicikla, zato sto sam stvarno poprilicno stedio za njega i tako...
Ajd ak netko ima takvih iskustava, nek se javi, nek prokomentira i tako sta....
Bookmarks