dobar komentar u skladu s tvojim:
"coolnow the N95 will be able to last 3 days
"
![]()
It's been a long time since we've seen anything happening on the battery side. This discovery however is nothing less than revolutionary and will either allow mobile phones to last months with a single charge or their batteries will get really minute...
Cijeli članak ovdje:http://www.gsmarena.com/new_liion_ba...t-news-389.php
Sve što mogu reći je fantastično,zamislite mob punite svakih mjesec danaIli N95 puniš svakih 10-15 dana
![]()
dobar komentar u skladu s tvojim:
"coolnow the N95 will be able to last 3 days
"
![]()
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
pa na w800 sam ga i punio svakih 7 - 8 dana... al bilo bi super da mogu trajat baterije barem nekih 10ak 15 dana.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Da, punio si ga svakih tjedan dana kada si:
- redovito gasio preko noći
- muziku nisi slušao uopće kao ni radio
- brightness ekrana na 50 %
- bluetooth save power mode
- samo pisao poruke + pozivi i to vrlo rijetko
Zezam te malo) , zbilja je izdržljiva baterija na ovom modelu, imao sam ga ..
OT , zanimljiva stvar ovo sa punjenjem baterija..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne može se tako procijenjivati baterija. To ovisi ponajviše o tome koliko pričaš i koristiš mobitel. Zato se i potrošnja automobila iskazuje u ovisnosi o prijeđenoj udaljenosti. Isti automobil kod različitih ljudi dnevno potroši različito litara, ovisno o tome koliko su se vozili![]()
smatram da bi baterija na svakom mobitelu morala minimalno 24 sata izdržati sa doslovnim silovanjem te baterije. pod tim mislim da se spajaš na wifi, slušaš glazbu i razgovaraš nekih 5 - 6 sati, koristiš video i šalješ prek bluetootha kroz tih 24h konstantno... mislim da nikom onda ne i bio problem stavit punit skvaku večer telefon kada ga je toliko koristio preko dana.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks