za početak isključi pa uključi mobitel
Bok ljudi, kao iz priloženog vidi se da imam n 70(vodafone branding, kupljena u Vip-u) i u zadnjih dva dana imam neke cudne probleme. Uglavnom poruke koje mi se šalju kasne i stižu krivim redoslijedima, nema nekog pravila već je kašnjenje random. Isto tako od kada mi poruke kasne ljudi koji me zovu mi non stop govore da skoro svaki put kada me zovu mreža javlja da sam isključio aparat!!?? Prvo sam brijao da je do Vip-a pa sam ih i nazvao, ali nula bodova, kažu da je kod njih sve u redu. Pa ako ima netko ko je imao sličan problem bio bih više nego zahvalan da podijeli svoje iskustvo sa mnom. Hvala
za početak isključi pa uključi mobitel
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
probaj s drugim telefnom. ako se s drugim to ne desava znaci da je problem u telefonu odnosno u njegovom radio djelu i nije cijelo vrijeme prijavljen na mrezu. Nemoj gledat razinu sgnala jer ona nista ne pokazuje.
dobar grah daleko se čuje
ma restart sam probao odmah, zapravo radim ga barem jednom dnevno. brijem da je do telefona, a fk it mora da je to moja sreca. ne znam jedino da li bi mozda factory reset pomogao...
Bio u mobisu(decke stvarno moram pohvaliti na brzini i profesionalizmu) i ''kvar'' je utklonjen. Uglavnom problem se desio uslijed vodafone brandinga te je utklonjen flashanjem na orginalni nokia software, tako da svima koji imaju vodafone software preporucujem da izbace to smece iz telefona. Hvala na pomoci...![]()
Bookmarks