Uzmi MPS-60 jer su vec prihvatljivi cijenom, probaj prvo u oglasniku pa onda u ovlastenom ducanu....
evo ovako namjeravam kupit zvučnike za svoj w810i
sad neznam koje da uzmem
mps-60 ili da pričekam mps-70 kad dođu?
i zanimam me kolka se oćekuje cijena mps-70 i dali ih možda već ima kod švercera
a ono najvažnije je razlika između mps-70 i mps-60
mps-70
mps-60
meni osobno mps-70 su puuuuno lijepši ali ako ce nabit cijenu ipak cu onda uzet mps-60
svaki odgovor je DobroDošo
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Uzmi MPS-60 jer su vec prihvatljivi cijenom, probaj prvo u oglasniku pa onda u ovlastenom ducanu....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
uzmi mps-60 i ofarbaj u crno,ne vidim problem... a mnogo su isplativiji jer ih nađes na crno za 100-150kn , dok ces ove moc jedino u ducanu nac po nekoj cijeni cca 300kn il vise, kad su mps-60 270kn u ducanu
bio nekad oglas...
moze neki link na neki oglasnik di ima tih mps-60 za 100-150 kn
ja nemogu nac
EDIT: evo sad vidim da imaju i crni mps-60
![]()
ma prije se naslo tu po nasem oglasniku svako malo zbog one vipove akcije sto su dijelili pa ljudima stoje doma pa se mozda naleti opet...kolko dođe to sad?inace 270kn(kolko je bilo kad sam vidio na netu cijene) ne bi nikad dao za to, isprva sam mislio kako je dobra stvar al ustvari nije nesto extra jace nego na obicnom zvucniku, i jos k tome moras nosit sa sobom te zice, al ako mislis dat 270kn mozda pogledaj mds 70 onaj stalak il tak nes, neznam koj je naziv sad, no znas na sta mislim, to bi trebalo vec imat znacajniji pomak od obicnog zvucnika na mobu, al opet pretpostavljam po cijeni ovak nisam probao...no dobra stvar je sto sluzi i kao antena za radio pa se ne moraju slusalice imat
bio nekad oglas...
ma nebi ja dao 270 kn
nekih 100-150 kn ako ima
Molim brz odgovor. Da li su MPS-70 bolji zvučnici od MPS-60 što se zvuka i bassa tiče ili je razlika samo u izgledu?
izgled.....
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Jučer sam kupio MPS 70, cijena je 243 kune a MPS 60 su oko 50 kuna jeftiniji. Koje je razlika u kvaliteti zvuka ne znam jer MPS 60 nisam probao ali tvuk na MPS 70 je sasvim solidan, nije puno glasniji od zvučnika mobitela ali je bolji, basevi su bolji. I MPS 70 su mi puno ljepši, i to je imalo ulogu pri odabiru zvučnika.
PREDATOR
Svaka ti cast ako ih nadjes ja sam prosao 9 ducana i samo su rekli da nema i poslali me u neki drugi ducan, na kraju su me poslali u sony centar u sv. nedelji i tam su mi rekli da nemaju odmah al da mogu narucit... i tak mi rekli da dodjem za tjedan dana i ja dodjem sav sretan i kazu da nije bilo u glavnom skladistu! pa htio sam natuc jadnu prodavacicu motikom od jada al sam se suzdrzo...![]()
Jesi probao u Intelkomu možda? Oni imaju sve i svašta što se tiče Sony Ericssona. Tamo sam bio prije 3-4 tjedna i imali su mps-70.Svaka ti cast ako ih nadjes ja sam prosao 9 ducana i samo su rekli da nema i poslali me u neki drugi ducan, na kraju su me poslali u sony centar u sv. nedelji i tam su mi rekli da nemaju odmah al da mogu narucit... i tak mi rekli da dodjem za tjedan dana i ja dodjem sav sretan i kazu da nije bilo u glavnom skladistu! pa htio sam natuc jadnu prodavacicu motikom od jada al sam se suzdrzo...
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Evo vam MPS_60 moddani
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
ja sam odustao od tih zvučnika,ima frenda i po meni nije mi baš neka investicija..
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ma ti zvucnici su zakon, evo lezim na plazi (Zlatni rat), slusam muziku preko tih zvucnika I uzivam.
PREDATOR
Po meni se uopće ne isplati kupovati ih. Bolje zvučnike ima Nokia 6233.
pa ako imas vec sony ericsson i ides kao npr predator na plazu a ne zelis ostat bez mjuze dobro ti dodu, ali inace bacanje para.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
po meni nisu losi ...nisu "BOSE" ali se da malo posvirati....sve ima granice i to je samo mobitel i dodatne igracke![]()
Moj stari nick je bio: nokman
ima li gdje u sarajevu da se uzmu?
Bookmarks