jako sam zagrijan za mju minija.kupio bih verziju s 4 megapixela i 256 xd karticom.dodje me sve skupa oko 2500 kn.ima li ga netko i da li ima tko kakve primjedbe na njega zasto ga ne bi trebao kupiti?????????![]()
jako sam zagrijan za mju minija.kupio bih verziju s 4 megapixela i 256 xd karticom.dodje me sve skupa oko 2500 kn.ima li ga netko i da li ima tko kakve primjedbe na njega zasto ga ne bi trebao kupiti?????????![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
mislim da je to stvarno OK fotić, svi važni elementi su kao i u mju 400 s kojim imam samo dobra iskustva... jedino kaj za 'nišanjenje' imaš samo 1.8'' LCD bez optičkog tražila, no ako te to ne smeta...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto ovako i ja mislimIzvorno postao whiteboy
Po mome je veća zamjerka što nema optičkog zuma, ali ipak je to super fotić
pa kaj nema? si siguran??
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nema opticki zoomIzvorno postao whiteboy
kolko ja znam ima 2x opticki zooooom
gledo sam neke reviewe u kojima pise da nema(sramota),sada sam pogledo na official sajt i tamo kaze da ima ,evo pogledajte sami: http://www.olympus.co.uk/consumer/29_5216.htmIzvorno postao coma_zgb
pa kakav bi to digitalac bio da nema barem 2x optički zoom
šminkerski koji ljepo izgleda,...ali nije.Izvorno postao damgol
gledao sam na internetu njegove specifikacije i kaze da ima 5 megapixela. ovi kaj sam ja gledo uhrvatskoj nisam nigdje vidjeo verziju s 5 megapixela. jel ih ima uopće kod nas?????
to je nova verzija, još nije stigla....
A kad će????????
Mnogo dobar aparat....ustvari je extra...
hmmmm,pogađam da ga ti posjeduješ...
.....dobro pogadjaš....
a ko se dvoumi, nek to od ovog momenta ne radi više!!...
Bookmarks