po meni u600,nemam nekih razloga specijalnih...![]()
hmm, moze li neko dati par dobrih savjeta,dvoumim se oko kupnje mobaca, imao sam D600 i svidja mi se nenormalno,i prezadovoljan sam njime,nisam pronasao skoro niti jednu manu,ali imam opciju kupnje i U600 ili D900,sta preporucate,i zasto???hitno mi treba odgovor.takodjer mi je ponudjen i SE k800i,ali sonny erricson ne dolazi u obzir,odurni su mi ti mobaci.meni se jos svidja i N95 ali ju tesko nac i dopizdio mi symbian,no drzite se vi samsunga da ne bi bilo da smo u pogresnoj rubrici.
touchscreen mi se ne svidja kod U600,ali takodjer o njemu malo znam,pa ako mozete vise infa dati. a kod D900 sto je tanak isuvise,sto je displej osjeljiv i sto koristi isti ulaz i za slusalice i za punjac i za data cabel. takodjer sto je taj ulaz lose zasticen,pa bi se ona mala guma mogla lako otkinuti.
HVALA
po meni u600,nemam nekih razloga specijalnih...![]()
nemam ugodnih iskustava sa d900 zbog ekrana , u600 pretpostavljam da ima isti ekran tj debljina i čvrstoća je pitanju ... il ostavi d600 il ipak uzmi k800 mada znam da si rekao da su ti odurni , meni je sve bolje kod njega
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
D900 ti je moj prijedlog, U600 je dosta nestabilniji od D900. Stime da na D900 mozes dosta toga promijenit ako si odgovarajucu opremu nabavis, stime mozes mu dobar mod bacit + patchs.
Btw. sve ovisi o tebi dali si spreman nesta cackat ili samo uzivat.
Ja se definitivno slazem sa "exotica". Neznam kolika je razlika u cijeni izmedju D900 i D900i, moj prijedlog D900i
![]()
U600 ima 4 tipke osjetljive na dodir (toplinu) tipa kako ima lg chocolate,a šta se tiče izbora mobitele ja sam se odlučio da je bolje kupiti D900/D900i jer na U600 one 4 tipke su preosjetljive pa se stalno nekaj pali pogotovo kada se otvara klizni mehanizam,a sad jedina razlika na D900i i D900je šta D900i ima radio i sive je boje sa kromiranim dodatkom dok je D900 cijeli crni,baš sam gledao u dučanu razliku u cijeni D900=2.200 D900i=2.400,nije velika razlika sad kako tko više voli
Kao vlasnik D900i mogu samo reči da sam zadovoljan
Eto prije 2 mjeseca sam uzeo u 600,i sta da ti kažem???Mob izgleda strava,ko god ga vidi reagira ;joj kako je dobar ..., daj da ga malo vidim...,ali osim tog dizajna ima mnoštvo mana i mislim da se neću jos dugo zadržat na njemu.
Kao prvo ,što su ostali već spominjali touch tipke su prosjetljive a još k tome ako imaš čevape a ne prste odmah odustani!!
Drugo ,slide mu izgleda poprilično krhko,svaki put kad ga otvorim me frnja da će se slomit.Par dana nakon što sam ga uzeo bio sam s njim na plaži i ušlo mi malo pjeska u njega!!Ajme kako je strugo par dana ,za poludit!!
Treće nema na njemu niš revolucionalno osim dobre kamere.
Eto,to ti je moje iskustvo pa ti odluči!Pozz.
ostavi si d600 za razgovor a uzmi d900i za šminku ipak je noviji model od d900
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
hmm hvala svima,d900 mi nekako pretanak,hmm ne svidja mi se onaj oblik,a ispravka mislio sam na touch tipke ne na touchscreen,iskreno ne volim preosjetljive mobace,zivim od nocnog provoda,i sporta,tak da bi mi neki osjetljiv mob prilicno brzo zavrsio u dijelovima... e sad sto se meni svidja u600 ne znam ni ja prelijep mi je, no d600 cu i da ostavim za nosanje gdje bi se moglo nesto sjebat, jer ima sve sto treba odlicnom mobitelu,najbolji telefon kojisam ikad imao. a d900i na taj model sam zaboravio, i izgleda mi mnogo ljepse od d900 zbog sive boje,no zvuk im je nekako slab,pff,ne znam kako da se odlucim... koliko uopste kosta u600 (u eurima) sta preporucujete jos osim modela koje sam nabrojao,imam 20 dana da odlucim koji cu telefon kupiti. thx
"NA CRNO"
Sve ovisi na koga naletis evo ti "internet oglasnik"link pa si skini brojeve ili posalji mail doticnom prodavacu!
Samsung U600 -1850.00kn
Samsung D900i - 1580.00kn
Samsung D900 - 1500.00kn
____ _ ____ _ _ _ ____ ____ ___ ___
|___ |___ |--| Y |___ [__] |--< |__>
hvalamislim da cu ici na u600 iako mi ga toplo ne preporucate,ako se predomislim javim vam.
hehe hvala![]()
odustajem od U600 definitivno,osim sto ga vi kritikujete,nasao sam i na netu dosta negativne kritike... sad se dvoumim da li da uzmem D900i ili da ponovo vratim na staro,da uzmem D600 ponovo (imo sam ga al je nakon pada sa motora zavrsio na "smashmyD600.com")
pitam se koji ima glasniju reprodukciju mp3ca na zvucnik,na headset oba dobro zvuce... zna li neko???
heh,ipak sam kupio U600. mobitel je zaista odlican,ali pazim na njega kao da je od zlata,da se ne bi isparao ili nesto slicno. eh sada slijede pitanja:
kako da se uslika portrait fotografija,a ne landscape kako je to defaultno,naime kada mobitel drzim normalno i slikam slika ispane okrenuta vodoravno,pa je moram rotirati na PC-u,da li se to moze promijeniti??? i jos,u all music mi ne ucitava sve foldere sa kartice,sta je razlog tome. bit ce josh pitanja. dobro je da sam uzeo ovaj sad u postavkama na forumu samo promijenim D u U![]()
Bookmarks