Kontakti koji su sa tobom što? Ne kužim što bi ti gledao.
pozdrav svima!
da li postoji neki program pomocu kojeg mogu gledati sta ostali kontakti koji su sa mnom pisu a da oni ne znaju za to???
###1410989180026
Kontakti koji su sa tobom što? Ne kužim što bi ti gledao.
recimo ja ima 50 kontakata
od toga su 5 online
i sad da ja mogu vidjeti sta oni izmedju sebe pisu
###1410989180026
Ma kak da ne. Još i da tražiš da li se kakvim programom može ući u nečiji bankovni račun prek neta.![]()
Daj frish, tiho, čovjek ima dobru ideju..
Nastavi, što još..?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobra ideja,priznajem,ali mislim da to ne postoji,znam kako nekome ući u msn,ali za to što si predložio nisam čuo,ako neko ima riješenje...i meni je potrebno
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
![]()
![]()
![]()
ovo me nasmijalo do suza pa vi pricajte da je neznam kakva ideja al ovo...![]()
Mislim, koje li debilane. Da takve stvare postoje za široke mase i svakog nooba, prestao bih koristiti chat programe. Nije da preko njih iznosim povjerljive informacije, već od same činjenice da mi neki krele koji nema pametnijeg posla "špijunira" razgovor između mene i neke osobe, okreće mi se želudac. Burp!![]()
ok......
vjerovatno to postoji...... jer kako meni rodjak prije neki dan salje od rijeci do sta ja saljem ocu u njemackku?????
a on nema veze sa mojim ocem-.............?????
aj molim vas
###1410989180026
A chuj, to samo znachi da ti je taj rodjak govno od chovjeka - ako je na neki nachin "hakirao" korespondenciju izmedju tebe i oca.
Ne znam shto drugo rechi.
sta reci onda...... ali eto ne bi ja reko da je on neki mozak za to......
kad je dobio tek novi racunar prije koji mjesec nije ga znao cak ni spojit neg je mene zvao al eto
###1410989180026
kao prvo ne postoji ništa bez fizičkog kontakta sa žrtvinim kompom...
običan FTP server u silent modu ti može uploadati tvoje converzacije iz msna na net svakih 10 minuta... pa iz toga mozes vadit podatke... ali da bi to napravio prvo moras biti na zrtvinom kompu...
osim svega toga, take stvari su inace ilegalne... Postoji vrlo velika sansa da te tvoj rodjak nekako zahebava... mozda se on predstavio kao tvoj stari, ko ce ga znat... u biti ovo nije forum na kojem se traže takvi programi... ovdje ces dobit informaciju jeli moguce ili ne...
Zanimljiva ideja....![]()
Naišao sam na jednu stranicu, http://vxchaos.6x.to/ ,di ima svega i svačega,ima i za MSN,samo treba malo poražiti....ali toga što ti tražiš nema...ali eto,dobra je stranica pa da podjelim s ostalima![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ok moze ondajer nema smisla raspravljat o ovome
###1410989180026
Bookmarks