Kad kupis novu masku. Bila kineska ili ne,ona je skroz gola tj. nema sve dijelove koje ima originalna maska. Radi se o malim sitnim dijelovima (metalnim) koje s origigi maske moras staviti u tu novu! To mozda rijesi tvoj problem!
Posle zamene maske zvucnik (za razgovor, ne za zvono) ne radi. Ne rade ni Smart key ni Volume key kao ni preostali taster sa strane. Mislim da je flet OK a i zvucnik je radio pre zamene maske. Kod zamene sam koristio ovaj link . Jos jedna stvar. Senzor za gasenje pozadinskog osvetljenja na ekranu ne radi. Kada se telefon zatvori ekran ostaje ukljucen.I naravno slag na tortu: maska je kineska i kostala je oko 7 eura.
![]()
Kad kupis novu masku. Bila kineska ili ne,ona je skroz gola tj. nema sve dijelove koje ima originalna maska. Radi se o malim sitnim dijelovima (metalnim) koje s origigi maske moras staviti u tu novu! To mozda rijesi tvoj problem!
O tome sam vodio racuna. Opis na Howardsforums je prilicno detaljan, bez par sitnica. Citajuci po forumu dosao sam do zakljucka da sam ostetio flat. Da li je to u pitanju?
Bookmarks