Ajd nam uploadaj program negdje da se ne moramo registrirati![]()
Mislim da ovo još nije bilo,ako je moje isprike...
Evo, jedan se čovjek jako lijepo dosjetio... Naime,princip je sljedeći: on je napravio program koji pretvara office dokumente u mhtml fileove koje mob normalno podržava i otvara bez problema...
Evo i LINK
![]()
Ajd nam uploadaj program negdje da se ne moramo registrirati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
iPhone 5s 16 GB
A jer mi netko može malo pobliže objasnik kako to radi. Skinuo sam programčić i kad ga otvorim pita da odaberem fajl koji hoču konvertirat, to napravim i taj konvertirani fajl prebacim u mob i opet s njim ništa ne mogu - ne otvara ga mob? U čemu griješim?
O tome se je već raspravljalo i u ovoj temi. Ja koristim DocViewer.
Program radi na java platformi i služi isključivo za gledanje dokumenata. Datoteke "Doc" prikazuju se samo tekstualno a datoteke "Exl" tablično bez popratnih podataka.
Taj sam program probao na:Z800 gdje nemože nikako pronać datoteke, K750 gdje datoteke moraju biti spremljene u memoriji mobitele u mapi "ostalo" i dosta tamo kaoplicira sa otvaranjem, Nokia 6131 gdje isto komplicira sa otvaranjem i na K810 gdje rad jako dobro.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Meni pokaže Run time error: file not found. Dođe do saving HTML file.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
zanima me da li je netko pronasao doc viewer na kojem se vide slike/tablice i na kojem se moze koristiti opcija find(slike i tablice mi i nisu tolko bitne,al find bi dobro dosao).
ja sam nasao 2 komada, doc viewer(579kb) i DocViewer v.1.0.9-K800(482kb)..
oba imaju opciju find ali bas i ne funkcionira..
a sto se tice pdf-a, takodjer isprobao 3 komada koja sam nasao(cak i neke sa foruma), i ni1 ne funkcionira, probao sam i pdf-ove samo sa tekstom,bez slika(neko je pricao da slike smetaju).. isto nista..
Zadnji uredio Madfish : 12-05-2009 u 00:14
Bookmarks