Ma taj card error ti je tipican za Siemens... Meni se je to dogadjalo na svakom Siemensu (osim SXa).
Ali ako se precesto pojavljuje i nije bas u redu.
Moj s35i gotovo svaki dan sam od sebe se isključi s napomenom: "card error". To se dešava u stand by modu. Tada ga ugasim i iznova upalim i sve je ok. Do sutra ili event. prekosutra. Što mu je?
Ma taj card error ti je tipican za Siemens... Meni se je to dogadjalo na svakom Siemensu (osim SXa).
Ali ako se precesto pojavljuje i nije bas u redu.
Forumaš godine :)
Ma ne smeta me, čak je simpa. Nije to prečesto. No, to vidim prvi put. M35, C45, A35 , MT50 - sve bilo Ok.
Enivej, hvala ti, umirio si me. Bilo bi mi žao, tek što sam kupio tu S35-icu. A što mi bi da prodajem MT50? Šta ti je čovjek...
ja sam jedno vrijeme imao isti problem kod sl45i. onda bi ga ugasio, malo prodrmao sim karticu, upalio i onda bi radilo. međutim, taj problem je nestao sam od sebe, isto kao sto se i pojavio...
maraschino - PTICICA
to imam ja na jednom s35 stari je poludio sa tim
Kod Siemensa serije 35 kontakti na čitaču SIM kartice znaju popustiti i onda gube kontakt. Pomaže otvaranje (za one koji znaju) i lagano, vrlo pažljivo podizanje kontakata ili za one drugepodmetanje papirića, tankog, ispod SIM kartice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks