S obzirom da ima ako se ne varam BenQ-ovu platformu mislim da ne ide.BTW gdje si ga nabavio?
E ovak, imam taj mob i zanima me dal mogu stavit njemacki ili hrvatski na njega....... imam samo engleski, kineski i neki deseti....... nema ni njem ni hr.....
S obzirom da ima ako se ne varam BenQ-ovu platformu mislim da ne ide.BTW gdje si ga nabavio?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ma nabavio...... 2x ef81, 1x e61, 3x m65 , 2x s75! Nazalost nista nije na prodaju....... e jedino me taj e61 .... u zdrav mozak s tim......
Zadnji uredio Sljaka : 03-08-2007 u 19:55
Čuj ako ne uspiješ riješti kako,spreman sam za otkup.
Nego,prođi do kojeg flashera pa da vidi da li se kaj može napraviti,ali ne vjerujem da će ići,pošto je mob napravljen u Kini.
Dečko kupio si mob koji se čini pomalo čudan bar meni mislim ak nema hrvatski "pametan ga je radil" :-D nego možeš ak znaš otići kako je ro@am rekao do nekog tipa da ti unlocka mob pa da se ta stvar riješi nego ja neznam koliko ti to dođe:-(
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Čuj taj ti mobitel nije prvenstveno ni rađen za Hrvatsko tržište nego općenito Njemačko,Europsko i Azijsko...
Nema na čemu![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks