Bi mi netko prvo mogel objasniti kaj je to papua
Bi mi netko prvo mogel objasniti kaj je to papua
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Program za unlock, flashanje i ine druge stvari koje je moguće raditi s mobitelom. Ako nisi expert, pri radu s ovim programom drži se striktno danih uputa jer u protivnom možeš uništiti mobitel. Bez Papue ne bi bilo besplatnog otključavanja novijih Siemensa i BenQ-Siemensa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Reci nam što te interesira kod tog programa,i što bi htio napraviti s njime?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ma ne znam ja sam čisti wiz za kompove al ne baš i za mobove nego htel bi ga nekak otključati i nekaj raditi z njim npr. ne znam ak se more staviti tema od nekog drugog bs -a na ovaj i to zaj....... se
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Znači htio bi da možeš koristiti sve kartice na mobu?
Za to već postoji tema....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35154
Ma ne neg recio bs el 71 il neki drugi imaju onak ikonice ove na c81 su mi onak like a shit pa zato dal to mogu kak promijenit
na to sam mislil
Možeš, baci malo oko na sticky teme, a kad uhvatim vremena probat ću složiti meni sa više od 12 ikona.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Skroz sam zaboravil,evo kad dođem na posal onda ću postati linkove,ovog časa sam se probudio.
Evo možeš ove koristiti:
http://forum.modopo.com/downloads.php?do=cat&id=19
Ili ove:
http://forum.modopo.com/downloads.php?do=cat&id=10
Zadnji uredio Sljaka : 20-07-2007 u 06:44
puno puno hvala al sad još moram sprobati dal radi jer mi je mob još na servisu :-S ali mora raditi
i još da velim ja nisam našel za c 81 ali sam našel za m 81 znaš možda dal bi na tom moglo raditi?
Zadnji uredio Sljaka : 20-07-2007 u 06:43
Ikone?
Koji god siemens da ima rezoluciju 132 x 176 ikone će ti raditi perfektno.
Poslje ću ti postati koji su to mobovi.
cx65,cx70,c75,me75,m75,s65,s75,c75...
skoro svi serija c,m i s u posljednje dvije godine
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a c 81
P.S. išel budem tam u zagreb ako mi ne doše mob s servisa sutra već je tam 3 tjedna
I C81 spada u seriju C, zar ne?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa da znam al ga nisi navel pa sam mis.... ma ok spada naravno
E imam problemček ajd mi reci dok me on pita kam da raspakiram te ikone trebam odabrati ciljni direktorij neznam koji one vista ikone sam raspakiral u teme al sad su tam ikone u toj mapi a meni na meniju ne ajd pliz pomoć uputstva
Ovako, trenutno sam na kupanju pa da ne napišem nešto krivo sutra ću ujutro sve to detaljnije objasniti. Do tada može se pogledati tema o promjeni ikona na c81.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok uzivaj al mi poslije pomno objasni kak da instaliram te ikone thanks
Kako slijedećih dva tri tjedna neću baš biti često na netu, evo ti samo par napomena, a vjerujem da će se naći netko da riješi detalje.
Kao prvo da bi uopće instalirao nove ikone moraju biti otvoreni skriveni diskovi.
Kod C 81 ti se diskovi otvore kad se otključa mob.
Nakon toga u bilo kojem programu za komunikaciju trebaš imati 4 diska. Detaljniji opis imaš na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35228
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
oooook nisam previše skužio ali nek mi vele kaj trebam napraviti oni koji znaju ali lijepo u koracima (jer sam "preglup" za te stvari) i nadam se danetrebam imati dca kabel jer imam bt stick hvala
E treba ti data kabal.
Koliko ja znam..
Aha........!ˇ#@$%/ i u !"#$% imam sam bt stick more to kaj pomoći
Bookmarks