Hm, ne kuzim tocno u cemu je problem, ali koliko ja znam, kad spremas brojeve na SIM karticu, za jedan kontakt mozes spremiti samo jedan broj. SIM kartica ne podrzava vise brojeva za jedno ime.
Imam jedan problem s k750i (naravno prebacen je u w800i). Problem je u tome kada ja zelim spremiti neki broj na mob. a ukljucena je opcija automatski spremi na SIM mob se meni restarta i nespremi broj. Ali to samo napravi onda kada ja zelim spremit broj na vec postojan kontakt odnosno stavit njegov recemo kucni broj, a vec mi je spremljen pod mobitelom. Kako SE ima tu opciju da na jedan kontakt mozes stavit vise brojeva (mob, posao, kuca, drugi, i fax)... Mene sada zanima kako da ja to odklonim a da ne flasham mob skroz i da mi se svi podaci s njega pobrisu.. AKO MOZE NEKA POMOC ILI SAVJET BIO BI ZAHVALAN.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Hm, ne kuzim tocno u cemu je problem, ali koliko ja znam, kad spremas brojeve na SIM karticu, za jedan kontakt mozes spremiti samo jedan broj. SIM kartica ne podrzava vise brojeva za jedno ime.
Da naravno ali onda dobijes onaj nastavak /H, /W, /M itd. npr. Josip/H i onda drugi broj Josip/W itd. Moglo mi je to napravit neko vrijeme ali sada odjednom nece. Ma morat cu to sve flashat na novo pa cemo vidit u cemu je problem. al ipak hvala
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks