Znak E je za EDGE...
Teme trenutno jos nisu izasle, zato su MODDOVI izasli.
Trenutno se radi na tome kako UGO Themu koja je u Flash napravljena da se dekodira...
Jos nije niko testirao samostalni UGO..
Ali zato ima preko 40 patch-ova za D900...![]()
Sto znaci onaj E na vrhu ekrana, kak se to makne ili ugasi?
Dal mogu imat kakve teme?
Znak E je za EDGE...
Teme trenutno jos nisu izasle, zato su MODDOVI izasli.
Trenutno se radi na tome kako UGO Themu koja je u Flash napravljena da se dekodira...
Jos nije niko testirao samostalni UGO..
Ali zato ima preko 40 patch-ova za D900...![]()
To i mene zivcira....!!Izvorno postao Guess
I kaj jel se moze ikako to ugasiti??
Izvorno postao Mato
Edge se gasi pod glavnim postavkam na Network...tamo ces vidjet na sta je podesen..
Ako neznas naci onda skini manual od D900 pa malo prouci i stime ces sebi smanjiti muku u potrazi za rijesenjem...![]()
Izvorno postao exotica
Cemu sluzi EDGE?
EDGE je: Enhanced Data Rates for GSM Evolution; brzi prijenos podataka to je jedan dio Modula u GSM mrezi.Izvorno postao Guess
Uz EDGE se razvija GPRS u E-GPRS (Enhanced GPRS) te u HSCSD u ECSD (Enhanced Circuit Switched Data)..
Ako se varam molim za ispravak..
Pogledaj malo Wikipedia...![]()
Da li je netko ipak uspio maknuti "E" edge simbol. U Network postavkama nema opcije za ukljanjanje edge-a, niti igdje u uputstvima se to spominje. Izvinjavam se, ali ja to jednostavno ne znam maknuti![]()
Ukucaj *#4777*8665#
Promeni u GPRS Tool Menu sa autmoatskog na manualni mod i "E" ce se paliti samo kada koristis internet/wap.
Ovim ce ti i baterija trajati duze (oko 30%)
Pozdrav svima,
Miki
ja sam to upisao i nema nis od toga kaj si napisao nego sam stisnuo "GPRS detach" i E se maknulo
CARE!!
štao sad to znači kada sam detachao gprs
jel se moze maknuti simbol kartice?![]()
Ja sam koristio D900 prije 3-4 mjeseca i znam da sam isto imao taj "E" na vrhu, ali sam ga nekako maknuo u postavkama...pokušajte pogledati ovdje u UPUTAMA, to bi trebalo pisati unutra kak se miče...
Bom Chicka WahWah
eto, samo da kazem da sam preko ovoga uspjela makniti i to famozno E sa x670!!
dakle, kod nije samo za e900, vec i za druge samsunge..
isplati se probati svima koje taj E zivcira.
al sto se tice trajanja baterije, jel to, miki, provjereno??
posto se vec negdje na forumu pricalo o tome i rekose ljudi da edge uopce ne zdere bateriju, posto je on samo indikator da je edge mreza prisutna..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dF@kk3r, podesi u Attach Mode settings na Manual
La Luna, provereno 100% baterija mi je trajala prije oko 2 dana, sada 3 dana. Javi mi kakva su tvoja iskustva.
Error, u pravu si, Edge stalno proverava mrezu. To najbolje mozete videti jer se nekad kada je signal slab umesto E nalazi slovo G(prs).
Pozdrav,
Miki
Zadnji uredio miki69 : 23-01-2007 u 11:44
Ima, ali ako se singal slab onda automatski prebaci na "G" pa se kasnije vrati na "E".
Pozdrav
To ovisi kakav T-mobile HR ima dogovor sa vanjskim operatorima.
isključio sam famozni EDGE,produžio se rok trajanja baterije.
HVALA
I ja maknuo "E" na sgh e-250, a za bateriju cu vidjeti uskoro jel traje duze il ne![]()
Bookmarks