Sta vam se cini od ovog printera http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3346
Cijena 473 kn.
Preporucujete li sta bolje za slicnu cijenu sa funkcijom printanja, skeniranja i fotokoprianja, kao sto ima ovaj mp160???![]()
Sta vam se cini od ovog printera http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3346
Cijena 473 kn.
Preporucujete li sta bolje za slicnu cijenu sa funkcijom printanja, skeniranja i fotokoprianja, kao sto ima ovaj mp160???![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
...to je sasvim ok printer za svoju cijenu...imao sam priliku raditi na njemu i mogu reći da sam prilično zadovoljan...
...jer za te jako male novce dobiješ skener, printer i fotokopirku - što je definitivno dobra investicija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa kad već printa,skenira i fotokopira onda.......BRZO DO DUĆANA KUPI JEDAN NE JEDAN DVA MA KAKVA DVA KUPI SVEEEEEEEE.hehe.Pa izgleda dobar nije velik dobra cijene eh još samo a ima fax ali dobar je kupi ga
to ti ja preporučujem
DA, evo ja ga iman doma, tu ga posudija od jednog kolege, na par dana da vidim kako funkcionira!Ma nemam niti jednu prituzbu, mislin da se za te pare ne moze dobit nista bolje!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Trebala bi mi jedna informacija, koliko kostaju zamijenske boje za njega???
FORD FOCUS RS500
I like it!
...ne znam za zamjenske, ali mi punimo (moj servis) za 80kn/komad - znači obje 160kn...
imam mp180, isti ko mp160 samo sto ima card reader ugradjen.
printao sam dokumente, slike te fotografije na foto glosy papiru.
skeniram takodjer cesto, i kopiram samostalno.
stvarno nemam nikakvih prituzbi a pogotovo kada se uzme u obzir njegova cijena.
jedini minus, ne samo kod njega nego kod sv ih jeftinijih printera su skupe boje.
originalna boja kosta oko 160kn, crna oko 120kn.
zamjenske jos nisam nasao..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Eto ti problema... Ja san za svoj stari Canon nasao zamjenske boje za 16 kn! I to je najbolje sto taj printer nudi, jer printa lose! Kad bi barem nasa za ove, odma bi ga kupija!
FORD FOCUS RS500
I like it!
...a teško ćeš danas naći zamjenske a dobre tinte...ako i nađeš - postoji velika mogućnost da ćeš se morat zafrkavat s prebacivanjem čipa...
Bookmarks