Gdje ima za kupiti tih nastavaka u ZGB? Kolko cijena, kak se zovu, jel je Torax, tak nekak sam čuo?
Imam jedan Sagem, pao je i odspojile su se one diode od IRDA, pa bi pokušao to zalemiti ako nije presitno, Al da bi doci do toga trebam te nastavke za odšrafiti mobitel!
Torx se zove i radije kupi po jedan veličine 5 i 6 (39kn/kom.) nego taj set nastavaka koji se brzo istroše pa možeš smrdat glave vijaka u mobitelu.
posudit ču nema problema samo ako netko od ekipe napiše gdje su oni kupili, znam da ima ekipa i da su otvarali mobitele radili TP.
pa recimo , u pevecu. ili u svakom dućanu s alatom. imaš one male kao urarske kompletiće. mislim da ne trebaš puno birat torxe. male su šanse da se razlohaju, osim ako misliš dnevno derat po 200 šarafa.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Samo pazi neki su mobiteli sastavljeni sa "utopljenim vijcima" kako mi je frend rekao, kod tvorničkog sastavljanja se uvijaju pod temperaturom da što bolje fataju za plastiku. Kao oni sa raznim voskovima u radio aparatima samo što je ovo u rupi a ne na glavi vijka!
Prokleti franuzi samo oni sjebo 4 na 5 tako je i u moga Renaulta![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...imam komplet - razlog - proklete prozore sam morao dotegnuti a nije bilo pojedinačno pa kupih set od 10 komada (199 kn) - naravno Bauhaus - prije cca 1 godinu...
Sada se klinka s njima igra kabuboja...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Imaš ih u baumaxu,tamo sam ja kupio za nekih 35-40kn!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Trebam samo za mob trenutno, a trebao bi i za auto mislim, tj najbolje uzet svih veličina ako nije preskupo pa imaš ako trebaš, uglavno hvala na pomoči ekipo!
![]()
I? Jesi ga odšfario? ^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks