Dragi forumasi koji ste trenutno u Dubrovniku, jeste li za to da organiziramo mali sastancic s obzirom sa smo malena i ja tu zajedno, pa je ovo jedinstvena prilika da se okupimo i izvan Zagreba...
Dragi forumasi koji ste trenutno u Dubrovniku, jeste li za to da organiziramo mali sastancic s obzirom sa smo malena i ja tu zajedno, pa je ovo jedinstvena prilika da se okupimo i izvan Zagreba...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
prijedlog: srebreno, 23.7.07 club VERTIGOu 21 h
javiti ovdje ili na pm peky, ja necu imat net
@ vertigo, mogo bi i ti doletit na coffee![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ima tko u blizino krka ili crikvenice pa bi isto mogao pasti meeting!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
S. Silva, ovo je tema za Dubrovnik. Otvori posebnu za drugu lokaciju
Osim toga, trebalo bi navest i vrijeme i mjesto, kao što su komadi naveli, inače ništa od toga![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja sam blizu Dubrovnika, ali radim tako da nista!
Di je taj club Vertigo?
U Srebrenom, pored Mlina, napisala je malena...
Znaci nis od toga? Tu smo do petka, ali nemamo komp da provjeravamo svaki dan, ja sam kod starog u firmi sad, digla se u 7 da vidim jel se ko javio, a vi nista, tsssss![]()
Nis, ak do petka ko bude za meeting, ili cak danas ako moze do Srebrenog nek se snade za broj, bilo moj, bilo od malene...a i mi cemo nekak probat do kompa jos... pozdrav svima...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
miting je bio prejeben hehe, peky i ja i hrpa stranaca a nijednog forimasa... neka neka, htjet ce jednom i dubrovcani na miting
pamti pa vrati![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
a, došao bih, al jučer mi je bošpumpa crkla tak da nemrem
:cijelolijetokrstarimpodalmacijiisadkadsamsevratil ubrdavibilumpalipodubrovniku:
Edit: :gledelmijerazmakajaganisamnapisal:
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
JBG, baš mi je krivo!
Ali, vidim da na forumu se gotovo nitko nije javio iz Dubrovnika.
Ne znam kako je bilo proteklih godina na Pagu ili gdje već... Budemo to nadoknadili tamo gdje je većina, odn odakle je većina forumaša jer izgleda da drugačije ne može.
PS-pa ti pokušaj nešto prodati ili kupiti preko našeg Oglasnika, a stoji da si iz Dubrovnika...
Malena i Peki, Dubrovnik je doslovno "na kraju svijeta". Nažalost!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja sam iz cavtata pa bi dosao isto ja i Mario*...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Javite kada , gdje kada se dog...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Jel mozete doc u Srebreno u "23" (birc na plazi) danas oko 21? Mario* bi trebao imat broj od malene, a ako ne, trazite Moby-a moj broj na pm, pa nam javite. Ili moze sutra navecer u Starom gradu u Poco locu u Dubrovniku. To vam je zadnja prilika jer malena ide doma prekosutra.
ja nemogu nikako doc. nisam dosao ni u vertiga prekojucer jer radim navecer.
To vam je sve luk i voda....![]()
Bookmarks