Htio bih nešto razjasniti....
Recimo da je 098 broj prenesen u Tele2.
Ajmo sada redom:![]()
Kada taj broj zove netko iz T-mobile mreže onda čuje obavijest (broj je prenesen...)
Kada taj broj zove netko iz Vip mreže onda nema obavijesti
Kada taj broj zove netko iz Tele2 mreže onda...????
samo mreza ciji je predboj govori da je broj prenesen ako netko zove iz te mreze. ostalo nista.
poruku je moguće isključiti jedino u matičnoj mreži iz koje zoveš prenešeni broj
ja sam također napravio prijenos sa 091 na 095. i kada me zove netko sa vipa javlja se poruka: BROJ JE PRENESEN U TELE2 MREŽU, ZA NASTAVAK PRITISNITE 1...a kada me netko zove sa t-mobile isto kaže da je broj prenesen...... uglavnom ne kužim zašto na t-mobilu mora biti ta poruka ???? znam zbog vipa da ljudi vide da ih poziv košta skuplje,a zašto t-mobilu to treba kada je poziv isto skuplji ko i na vipu???? aaa??? idiotizam....
To rade namjerno tako da ljudi odustanu od prijenosa broja...
Moraš priznati da je ono u vipu da moraš pritisnuti jedinicu za nastavak poziva malo perverzno. To bi HAT trebao zabraniti.
ja imam frenda koji je presao u Tele2 s Vipa i imam pohranjen njegov broj s jedinicom na kraju i dobivam ga bez probjema.
dobar grah daleko se čuje
Dobro za tebe.
pa trebala bi stići samo poruka,poslije poziva,a ne ovako,šta ima veze da će mu malo više naplatit,poslije će dobit poruku,ovako će ljudi odustat pa pritisni ovo,pa ono
Da razjasnimo, nije meni problem stisnuti 1 ili upisati vlastiti jmbg ako treba, no stariji ljudi se smotaju i ne kuže.
Vidio sam jednom kad je jedan stariji striček zvao nekog čiji je broj prenesen. Čim je čuo onu famoznu obavijest poklopio je slušalicu i rekao: Joža je promjenio broj mobitela. Onda sam mu ja objasnio da samo treba pričekati malo da počne zvoniti. No da ja nisam bio u blizini... Većina ljudi još uvijek uopće ne kuži da se može prijeći na drugu mrežu bez promjene broja.
Bookmarks