Trazim dobar Tattoo-studio u Zagrebu i neznam jos kaj bi si dao tetovirat,koje tattoos imate vi?kaj je cool![]()
Trazim dobar Tattoo-studio u Zagrebu i neznam jos kaj bi si dao tetovirat,koje tattoos imate vi?kaj je cool![]()
Moj stari nick je bio: nokman
United tatoo and piercing studios Gandalf i Zagreb , Tratinska 28 , imaju i web mislim , ja sam im samo jedna od milion zadovoljnih musterija .
odi kod CRNOG. sve isto, studio itd i jeftinije ti je za nekih 500kn na dalje(kad je rijec o vecim tetovazama)
imam slike ali ne znam di sustavio sam peseka na rame .
http://www.tetoviranje.com/
sto hp?
kakve te tetovaze zanimaju koja tematika? ako to ne znas onda se nemoj tetovirati.
Robi & Senfkod njih smo se tetovirali moj brat i ja.... i friški
![]()
![]()
burazu sam za 19-ti rođendan poklonila tatoo
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
isto imaju dobre radove...daj mi reci kolko si platio za taj tattoo?
.... 2500 kn
e ja isto mislim da je malo puno za tu sliku...za to kupim mob koj me moze tetovirat![]()
sala na stranu...ima netko stvarno dobri predlog koj tetovirac radui dobar posao za "normalne" pare..trebao bio tak ili tak prvo do njega da mi napravi sliku koju hocu ali bit ce od prilike ko tvoja velika,mozda nesto manja...
a jos nesto....kakvi su bolovi??????????????????????????????
jos nikad nisam bio tetoviran,pa bi me i to malo interez.![]()
ako te zanima neki tatoo, pošalješ im sliku i veličinu na mail i oni ti kažu koliko će te otprilike koštati tetoviranje.
Robi & Senf definitivno,radili mi dvije tetovaze,odlicni,brzi,jeftiniji i pristupacniji nego Gandalf(moje iskustvo)-tamo je sve kao na traci,sve se mozes dogovoriti,ne uzimaju kaparu,itd....
kako ti to, ideš se tetovirati a neznaš što ćeš ....dobro razmisli što ćeš staviti na sebe prije nego što napraviš to...
ja sam isla u sesvete, u godinu zmaja, kod duletatamo sam se i prisala, i radila tetovaze
odlican je
a i nije skup ko zele![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tetovaža bez nekoga značenja i nisu baš nešto!
Puknuti neku sliku ili ornament koju već tisuču puta si vidio nije cool.
IMHO
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nisam mislio na neke "nekakve linije koje bi mi iscrtavele i naglasavale tijelo-takvo sto nitko nema" nego na sliku ili ornament koji bi po svojoj liniji na tijelu bio čist originalan (padam na 3D efekt tetovaže ili sa pozadinskom sjenom što današnjim umjetnicima nije frka)
Ima i staraca sa 65, 70 godina koje ja znam a jako lijepo im stoje tetovaže još uvijek. A nisu iz JNA(amaterski) nego baš umjetnički uradci!
EDIT:
Naprimjer nešto što će te obilježiti odakle si ili tko si ili neka maštarija!!
NPR.:NPR.:
+nadodaš ili oduzmeš da bude nekako posebna sama po sebi samo za tebe.
Jer danas je teško biti originalan!!!!!
Zadnji uredio VuKi : 25-07-2007 u 15:09
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ovdje se jednom pričalo dosta o tome
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ht=tetoviranje
Ovo je moja tetovaža na leđima a sada na jesen ide jedna na ruku a jednu još nisam siguran gdje
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks