Kako si dobio virus? Jesi sam prihvatio fajl što ti je netko poslao ne znajući što je, ili se sam automatski instalirao?
pa evo, da napisem nesto tek tako da pomognem onima koji imaju problem koji sam ja imao... nisam bas nesto extra vjerovao u te viruse dok mi jedan ne dojdje preko bluetootha od nepoznatog posiljaoca, neki "CommWarrior A".. dobra stvar je sto sam skinuo odlican antivirus koji radi i pomogao mi je u potpunosti, a proizvodi ga Symantec![]()
mislim da ovaj virus djeluje samo na symbian 60 ne znam moze li na novije symbian os-ove, pa me to interesuje, ak neko zna nesto o ovim virusima za mobove nek odg.
Kako si dobio virus? Jesi sam prihvatio fajl što ti je netko poslao ne znajući što je, ili se sam automatski instalirao?
Ajde da ne otvaram novu temu, je li moguće da uleti i nekakav virus ako si sta skidam preko dotsis-a ili kojekakve teme i sl.? I da, koji je najbolji od tih antivirusnih? Ili je možda potrebno da si downloadam i instaliram ovaj koji već imam na njemu?
Sa dotsisa?Izvorno postao ivan
Moguće ali rijeko,uvijek pročitaj cijeli thread tamo prije nego išta skineš,a i uostalom,neki PC antivirusni programi skuže symbian viruse.
F-secure ti je najbolji... al to je sve šuć muć zasad za 9.1 3rd. (na free sam mislio, original možeš skinut al neznam jel free)
Slažem se...meni kad scenira particije uvijek nađe jedan uvijek isti virus (taj program ili skin ne sjećam se je bio još za N7610 kad sam imao)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Eto a sad sam čitao na dotsis-u da je 9.1 serija sigurna što se tiće virusa jer izgleda da još ne postoje virusi za tu seriju... Zna netko možda nešto više o tome??
eh pa ovak ti je to bilo: salje mi frend slike preko bluetootha, kad mi odjednom neki treci uredjaj nudi da primin aplikaciju, ja primim, ka ono program sa .sis extentzjiom, instaliram ono nista, kad mi mob sam poce slat mms-ove svima iz imenika, i ko god otvori taj mms i on se zarazi tim virusom ak mu je symbian os. taj "comm warior" kak se zove popularno sam i preko bluetootha salje svoje kopije (tak sam ga ja dobio), pa kad ti je ukljucen bt, a zarazen si njime on se sam salje i preko bluetootha svima koje nadje. jel kuzite??? ako hocete da vam posaljem symantecov antivirus, koji je odlican i nije demo, stavite mail, trebao bi raditi na symbian 60. izvinite zbog poduzeg postaIzvorno postao andrija
eh pa kolko je sigurna, pazi ovo , ja sam cuo da sve symbian applikacije rade na 9.1 3rd. (sve one starije) a kak su ti virusi radili na 60-tci trebali bi i na ovom novom 9.1 3rd. sistemu..... ispravite me ako grijesim..Izvorno postao ivan
Ali 50% tog virusa je tvoja odgovornost. Nesmiješ samo tako bilo što primiš instalirat. Vjerujem da tako ni na kompu ne radiš![]()
pa ne radim na kompu ni u kom slucaju al kod mobitela mislio sam da su virusi "urbani mitovi" do neki dan
ajde meni posalji ak nije bad swenbarbaric@yahoo.comIzvorno postao X-FusIOn
Može i meni taj symantecov antivirus na ivan.glavas2@zg.htnet.hr please...
URADJENO poslao sam vam taj antivirus, u zipu je nadam se da ne smeta. javite dal radi.
![]()
ej ljudi ajd malo ozivite temu...
![]()
![]()
taj antivirus je svima dostupan preko dotsisa radi sto posto, do 2008 godine primate update (crackiran na dvije godine) - samo ga update-ate preko onog ht internet a ne preko gprs (barem tako kod mene radi). Evo link:http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...4456>othreadIzvorno postao X-FusIOn
Zadnji uredio iwek : 05-10-2006 u 16:16
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Izvorno postao X-FusIOn
a shta ako mms usluga nije ukljuchena?? npr, ja koristim tomato pa zato niti ne mogu koristit tu uslugu...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
a dali radi na 9.1 3rd... dont think so??
onda ti mms-ovi idu u pretinac sa neposlanim porukama(outbox)Izvorno postao bubAmeZhivot
edit:radi k***c!!! dva puta se updateao i sad više neće ... polako gubim živce s tim antivirusima - pošto koristim w'n'w uslugu poprilično mi je zgodno imat dobar antivirus i slično...iako je već sto puta tema prožvakana i što je totalno off - na kompu imam već 15-ak antivirusa za symbian i više neznam ni koji je trial ni koji je ful koji radi koji ne....dajte molim vas link na jedan jedini antivirus koji radi(provjereno) na nokii n70 da ga stavim i da više ne čačkam...Izvorno postao iwek
čekaj malo, pa sa tom N70 i w'nw si trebao dobiti antivirus Symantec u mobu, samo je trebalo pokrenuti instalaciju, bar je tako kod mene!Izvorno postao iwek
ak se nevaram trial je u pitanju...symantec mi je jako usporavao nokiu 3230 pa tražim neš drugo a sad je obrisan tako da nema nazad..Izvorno postao Gec
![]()
jel može meni taj antivirusni na winamp.88@gmail.com
znam da je stara tema al treba mi bilo koji antivirusni za n70 hitno
Evo ga OVDJE
@ sonyck
e puno hvala...
Bookmarks