a....... mario je onaj kaj mjenja mobitele svaka 2 danatj uvjek ima najbolji i najsuplji model, koj jos nije kod nas ni u prodaji
OK prvo pozdrav forumasima..bila sam vrlo busy, al tu sam..ne dam se odavde...
drugo...ak sam fulala mjesto nadam se da će se naći dobra duša i premjestiti ovo u neki drugi podforum....radnja se dogadja u cafeu pa sam zato stavila ovdje..
daklem sjedim ja u jednom bircu u novom zg i skuzim da tip za stolom do ima nokiu 7200, naturally srce mi je zalupalo, obrazi se zarumenili, krv pocela teci i ja ga molim da ju samo primim u ruke jer sam luda za tom nokiom i nisam je dosad vidjela..ispadne tip freak za mobace..kadli ono forumas sa mobila.... pod nickom Mario.... daklem morala sam podijelit ovaj slucajan susret sa vama..nemres bilivit il nas tako puno ima il je svijet mali..u svakom slucaju ON IMA NOKIU 72000000 smrtz....a well well nije li njemu osporavano da ima neki mob?? fakat ih ima kaj je da je... papa pusa
copyright by Mjehuric
a....... mario je onaj kaj mjenja mobitele svaka 2 danatj uvjek ima najbolji i najsuplji model, koj jos nije kod nas ni u prodaji
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
....pa valjda....ima nokiu 7200,....ah....well ali nije li nevjerojatno samo tako slucajno naletiti na mobilasa...
copyright by Mjehuric
:-) jeste.... i kakva je nokia? jel valja sta? kolko ju je platio
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Tu nokiu ne bih kupio niti za 5 kuna jer nokia nikada do sada nije izbacija takvo smeće za tako puno novaca. Velik telefon a kada ga otklopiš vidiš tako sitan ekran moj me 45 ima veći ekran. Sorry bubbles ali telefon je i dizajnerski i tehnološki šit od mobitela.
Mostovi okruga Peščenica
@Bubbles
E sad zmisli kolika je šansa da ja u Splitu naletim na nekog sa foruma s obzirom da nas ima "tako puno"!![]()
trenutno nemam inspiracije...
stvarno Bubbles, a ja mislio da si ti pravi mobitelaš...Poslao: Trayche
Tu nokiu ne bih kupio niti za 5 kuna jer nokia nikada do sada nije izbacija takvo smeće za tako puno novaca. Velik telefon a kada ga otklopiš vidiš tako sitan ekran moj me 45 ima veći ekran. Sorry bubbles ali telefon je i dizajnerski i tehnološki šit od mobitela.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ak joj se sviđa,šta vas briga...
Dizajnerski je možda dobar, ali tehnološki (meni važnije)![]()
Ma kaj je najgore niti dizajnerski nije dobar, telefon omotan u platno, ma skroz loše
Mostovi okruga Peščenica
Ma to je za modno osviještene!![]()
trenutno nemam inspiracije...
a dobro, kaj je bitno o kojem je mobu riječ... meni je puno veća fora kak naletit na nekog s foruma... meni se još to nije dogodilo, osim ovih kronera domaćih koje i tak znam, te bubbles, vjeko, bigboss i comarator s kojima smo se vani našli... jesam kog preskočio? nadam se da nisam
a ovak na blef... bravo bubbles, ovo je dokaz da rastemo i da ćemo se možda i na blef nalazit po vani a da se znamo odavdje![]()
zap mi smo se vidli u ksetu jos davno tako da si ti prvi forumas kojeg sam sreo![]()
ja sam prošli vikend vidjela smogovca, a on se pravio da nezna tko sam. kako divno.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
kada ulijeces klincimaNHF
volim mlado meso![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ja sam se upoznao sa tomom pred jedno trideset godina kad forum još nije ni postojao.![]()
dobar grah daleko se čuje
nismo ni fiksni telefon imali...![]()
dajte dinosauri, mir.... tu se priča o (ljubavnim) susretima s osobama koje su se prije tog susreta znale samo sa foruma... vas dva ste i tako van konkurencije![]()
ja se dansa vratio sa odmora, kad ce nekakav sastanak??
kad prestane padat kiša! znači ne tako skoro...
što se mene tiče može ovaj vikend...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe, opet zadnja subota praznika! buggy je reko da pijemo od ujutro ovu subotu
e nemože!
sta nemoze??
Bookmarks