Nema ti pomoći. Tako je na svim symbian mobitelima. Zašto bi te to živciralo?
Da li i vama na 6600, kod dojave poziva, treba prvo jedna sekunda da mob pocne zvonit? Mene to malo iritira, kad me netko zove, njemu u slusalici vec 2 puta zazvoni, dok se meni još ništa ne pojavi... To do moba ili neceg drugog?
Ta sekunda mi ama baš ništa ne predstavlja. Ako će prekinuti nakon 5 sekundi, onda nije ni važno.![]()
Da tak je i kod mene al bas da mu zvoni 2 puta, nema sanse. Pol sekunde ni toliko.
ma frka mi je jer sam sve oko sebe naviknuo da ako nesto trebaju da me samo cimnu. Tak da mi se dogodi da kad pogledam na mob imam propusten poziv, a nije zvonilo. Al dobro
Iste probleme imam i ja doma, tj. svi koji imaju telefon sa podrškom za sms, jer prvo zvono se ne čuje. Naravno mislim na telefone za po doma...
A ništa, ako ste se svi navikli, onda cu sigurno i ja
Još jedno pitanje, ide pod istu temu: kada postavite alarm (ps. opcije kalendara su previse smanjene za razliku od ostalih Nokia), nakon što odzvoni, jel vam prikaže da je alarm (obljetnica ili sastanak) propušten? Meni ne, ko da se ništa nije dogodilo.. To me smeta, a pogotovo to što fale opcije rođendana, i ostalih iz prijašnjih nokia. A smeta me i to što ne možeš postaviti različito zvono za pojedini upis, nego je za sve zvono isto!
Mislim da postoji dodatne aplikacije koje "nadopunjuju" imenik, pa se tako i slika pozivatelja može rastegnuti preko cijelog ekrana, pretpostavljam da onda psotoji nešto što će bilježiti i rođendane i sl.
Za rođendane i obljetnice imaš program Handy Dates. A da bi si promijenio zvono za alarm ili alarm iz kalendara, treba ti ExtendedProfiles, koji je meni radio probleme, a i sa ukucanim serijskim brojem davao mi je samo trial period za korištenje.
A sta si s tim ExtendedProfiles mogao promjeniti zvono alarma za svaki unos iz kalendara?
Bas sam ti htio poslati post da sam našao 'zamjenu' za taj program, zove se SmartProfiles, radi dobro, al kod njega možeš promjeniti zvono alarma samo za određeni profil, a ne za svaki unos posebno.
A znači ni vama ne pokazuje (ni 6600?) propuštene alarme, podsjetnike, obljetnice i to?
Ni vama ne pokazuje (ni 6600?) propuštene alarme, podsjetnike, obljetnice i to? Samo odzvoni . Mislim da su to bolje trebali rješiti, to je ipak telefon visoke klase. Onda ne treba imat ni pokazivanje propuštenih poziva...ako se tako gleda
Bookmarks