Kupovao sam tamo DVD player i nije bilo problema. Dostava je bila u roku 2 dana ja mislim.
Kakova su vam iskustva sa kupovinom i dostavom u Diskont24 internet trgovinom?
Kupovao sam tamo DVD player i nije bilo problema. Dostava je bila u roku 2 dana ja mislim.
Prije jedno 3 god. sam tamo kupio 5.1 zvučnike, ništa posebno za dodati, sve je bilo ok i kako sam zamišljao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kupovao monitore! Dogovorio telefonski, uplatio preko interneta, stiglo overseasom i sve 5!
Kupovao matičnu i procesor, preko interneta obavio narudžbu, uplatio u pošti, sljedeći dan prijepodne došlo.
Poštarina iznimno jeftina i komponente najjeftinije nego igdje dalje.
Sve fercera, radi i super za 5
prije dvije godine kupio sam iriver h340 kod njih,došao sam direktno u dučan gdje sam ga i preuzeo dan kasnije...preporuka.
angels might have been eaten.
Prošle godine kupio memory stick za fotić iu još radi....![]()
Imaju dućan kod mene u kvartu pa ako netko želi, objasnit ću mu gdje se nalazi da ne naručuje online....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kupila sam kod njih skener (i još neke sitnice) i zadovoljna sam. sama sam otišla kod njih po to što sam naručila, tako da ne znam za dostavu.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ma kupio bi vivax klimu jer je najjeftinija kod njih, a dostava je do Broda 50-tak kn!
Da ne otvaram bezveze novu temu, ima li netko iskustva sa Optimum Online trgovinom? Kolko je vremena potrebno da pošiljka stigne nakon što im uplatim pare na račun? (nije neka pošiljka, mem. kartica za mob je u điru)
Tamo sam pred dvije godine kupovao LCD i dostava je također bila u 2 dana ja mislim.
baš nedavno sam kupio kod njih memorijsku karticu za mobitel. Dobio sam nekakve negativne informacije o njima, ali mogu reći da su bili jako profesionalni (i preko maila, kao i telefonskim kontaktom).
Uplatio preko internet bankarstva popodne, i stiglo preksutra ujutro, pohvala!
Hvala na brzom odgovoru!![]()
Ja sam uzimao neke stvari kod njih prije skoro tri godine (komponente PC-a) i nisu mogli nabaviti sve naručeno, pa su me kontaktirali telefonski i na kraju oprostili 20 kn razlike zbog skuplje komponente. Dostava i roba OK!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Opet ja vezano za Optimum web shop.. Dakle u petak sam poslao narudžbu. U subotu su mi potvrdili narudžbu i isti dan sam uplatio pare na njihov račun preko neta (nalog). Transakcija prošla ok + poslao sam im i potvrdu na mail (PBZ je izdaje nakon svake internet transakcije). Potvrdu su pročitali u ponedjeljak (logično, jer u nedjelju ne rade).
E sad malo lošije strane. U subotu kad sam uplatio sam ih zvao na 01/6055-678 da ih obavjestim o uplati (rade od 09-14h). Nitko se ne javlja... Ok, ništa, poslat ću im mail.
U pon. dobijem na mail delivery report - dakle otvorili su moj mail u kojem je dokaz o transakciji. Opet ih zovem (dvaput, sa vremenskim razmakom između) - ništa...
U mojoj košarici na web šopu još uvijek piše "Čeka se potvrda narudžbe ili uplata po istoj".. Uplatu sam izvršio sa svog PBZ na njihov PBZ račun (to je sve ok, sigurno). Možda sam samo paranoičan, al recite dal je to normalno ili ne?
EDIT:
Uspio sam ih dobiti danas iz trećeg pokušaja, kažu da je sve ok i da sutra stiže.. Pitao sam zašto na netu piše da se još čeka uplata - kaže da to tako stoji dok ne krene pošiljka (a pošiljka kreće danas).. Slučaj zatvoren![]()
Zadnji uredio xlr : 17-07-2007 u 15:33
Zato ja idem uvijek direktno bilo kome, neda mi se sa tim jeba***...
A sa diskont24 također dobra iskustva, evo upravo pisem ovu poruku na njihovom proizvodu![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks