znam na šta misliš al nemogu se sjetit nikako, s tim ti se rade naljepnice ne zove se rezač papiraima pravo ime kad se sjetim javim uglavnom skup ti je ko suho zlato mislio sam ja to uzet još u srednjoj školi za naljepnice radit
EDIT: PLOTER![]()
![]()
vidio sam kod susjeda da ima neki stroj, slicno kao printer , s kojim on na programu unese sliku nekog papira ( A4) , i oznaci sto zeli da izreze, stavi taj papir u taj stroj i izadje van s izrezanim sto je bilo oznaceno. ne mislim na one sto ti s rukom radis, nego kompjuterske. Di bi to mogao nabavit i pod kojim imenom??? trazio sam pod rezac papira ali mi nadje sam one unistavace papira. molim pomoc i oko kolko bi to kostalo???
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
znam na šta misliš al nemogu se sjetit nikako, s tim ti se rade naljepnice ne zove se rezač papiraima pravo ime kad se sjetim javim uglavnom skup ti je ko suho zlato mislio sam ja to uzet još u srednjoj školi za naljepnice radit
EDIT: PLOTER![]()
![]()
...FORCA FIUME...
Ne kuzim, kaj oces rezat samo formate papira, ili ono sto recimo isprintas na papir, neke oblike etc????
Ak je ovo prvo, pa WTF, imas standardne velicine papire, pa si odma kupis koja ti treba.
A ak imas neki prevelik, kupish si onaj rucni rezac, koji ima na sebi oznacene sve fromate, pa prema njima rezes...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imash škare ravnalo...razvijaš mozak..a i ploter ni to to
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ima plotera kojima se umjesto pera stavi skapler pa reže gdje bi trebala biti crta.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma ne za rezat formate. recimo imas oblik neke naljepnicw za auto u obliku vatre , i sad oces to izrezat a nije ravno pa samo postavis crte di oces da reze na skaniranom dokumentu, i on ti izreze . tak smo radili slova , onda logo jednog DVD-a. tak da nisu samo ravne crte. to je bas jedan stroj kaj reze po zadanim kotama. ko printer izgeda, stavis papir a on ti sve izreze.
Pa pitaj susjeda di ga je nabavio!?
ma on je to kupio ima sigurno vec pet godina a i nema ga doma na moru je a nece mi ga se gnjaviti.
papir tesko da ces rezati (mislim postoji uredjaj ali je skup) a ako mislis naljepnice raditi imas jeftinih kineskih cutera od 5k kn pa do profi Rolanda od 110k kn
bavio sam se s time tako da znam
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
...ploter je inače dosta skup uređaj - hoću reći da ga nećeš naći ispod 3000 - 4000kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da ces odustat od plotera
cijenik
naravno osim ako nemas para ko blata![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Bookmarks