cekaj do 9 mjeseca
ovak moj kompjuter je star godinu i po....
P4
1.5GHz
256 RAM
40 GB
neka krsna Nvidia video kartica
ja si razmisljam da nadogradim, htjeo sam kupit ATI Radeon 9200, 128mb ( $150 ) i memorije 256 ili 512 ako je moguce nadogradit na ovo sta imam.... sve to sta sam mislio kupit bi me izaslo oko $ 300... jel se moze nadogradit brzina ?
u drugu ruku sam htjeo kupit novi kompjuter negdje tamo u 9. mjesecu... tad skola pocinje i cijene su malo dole... mogo bih si ubost negdje 3.0 GHz sa nekom solidnom Video Karticom i 1024mb Ram za negdje $1000
ako bih nadogradjivo malo onda bih ustedio para, ako kupim novi, znam da cu imat bolji kompjuter... sta predlazete ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
cekaj do 9 mjeseca
jel se puno igras na kompu? onda si nabavi graficku kako spada...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a i to što kažeš
igram se cesto... nabavim sta god hoces ako mi posaljes pare...Poslao: flOorKilla
jel se puno igras na kompu? onda si nabavi graficku kako spada...
nisam znao da je losa, ja neznam puno o tim stvarima...
koju da uzmem od navedenih:
ATI Radeon 9200 128MB AGP Video Card
GeForce FX5200 128MB DDR PCI Video Card
XFX GeForce FX5200 128MB DDR Video Card
ili ako ces biti jako dobar i otici na ovaj sajt i reci mi koja je najbolja do $150
http://www.futureshop.ca/catalog/sub...1&page=0&list=
Radeon naravno. Memorija ti dobro dođe, a što se tiće procesora, tu možeš još malo prišekati i štedjeti za matičnu i CPU.
Best buy po meni je radeon 9600XT sa 256 ram-a, negdje oko 1600 kuna kod nas. Dobra kartica po meni samo malo više košta. Ali opet koliko para toliko muzike.
Ja isto čekam i nemislim brzo kupovati komp, još jedno godinu i pol naka me služi onda ću kupiti novi a ovaj će nasljediti buraz pa neka ga on ubije do kraja.
po meni je isto malo bolje pričekati.
Mostovi okruga Peščenica
Sorry nisam niti skužio da si stavio link za cijene. Pa nisam znao da su grafičke toliko skuplje gore.
Mostovi okruga Peščenica
kako to da u kanadi nisu malo jeftinije takve stvari......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
neznam, ja i onako nebih kupio u toj prodavnici, otiso bih u njihovu fabriku gdje oni pripremaju, pakuju sta vec rade tamo i ubo karticu tamo... btw to nije prava cijena na tom sajtu, jos dodas 15% takse na cijenu $150X0.15=$172
Bilo bi najbolje da čekaš do 9 mjeseca. To i ja sad radim. Skupljam pare za pravu mašinu negdje do 11 mjeseca. Još ču i nagovorit starce da daju prilog i to ti je to.
Moj stari nick je bio: Sam Fisher
Poslao: Sam Fisher
Bilo bi najbolje da čekaš do 9 mjeseca.
same thing,
btw jesu to kandski il američki dollari![]()
HALO!!!!!!!! sada izlazi noci cip od ati-ja i vec imamo novi nvidjin chip nv40!!!! znaci sada ce cijene padati (JUPIII) ja bih uzeo 9600pro!!! a zasto da ceka do 9 mjeseca ?? LOL???cekash do 6 mjeseca i to ti je to!!!!
chevapi for men
Bookmarks