medirad mislim da se zovu,kod elke...
evo vako... naime, preksutra mi istice vozacka dozvola i moram na lijecnicki pregled... prvi pregled zaa vozacku sam obavila prije 4 godine, u runjaninovoj... dobila sam ogranicenje za naocale...
e sad, sutra idem ponovno na pregledpa me zanima moram li ponovno obaviti cijeli pregled, ili samo taj za vid? gdje je najbolje ici (kod koga bi mogla dobiti najduze vozacku, tko je blag...)? koliko kosta, jer sam vidla da cijene variraju...
dioptrija mi se u ove 4 godine nije promijenila, pa me zanima ima li sanse da dobijem na "neograniceno"...
takoder, zanima me...mogu li na rebru obaviti pregled vida pa onda s tom specifikacijom doci u mup?pa da ne platim pregled ako mi treba samo za vid![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
medirad mislim da se zovu,kod elke...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam imao situaciju prije dvije godine. Produljili su mi na sljedecih 10 godina isto zbog vida (astigmatizam). Meni jedino ne pise da moram nositi naocale ili lece vec samo lijecnicki pregled nakon 10 godina.
Pripazi samo ako imas staru vozacku onda moras doci sa novim slikama na mup jer zu potpuno novi obrasci i dobit ces novu sofersku.
dobar grah daleko se čuje
oooo ja moram chekat do fuckin 28.10 jer me poslje 11 opet budu častili sa 500+110
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a jel ja u tom slucaju moram platiti i izradu nove?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kako glupo...a nemam ni slike...ma strasno...joj, fala bogu da si mi reko...
a kako glupo...jos ce me sad ta vozacka doc 500kn...odakle mi ta lova??? strasno
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa zena u runjaninovoj je ok..... odi opet tamo.
ja nisam dobila ogranicenje.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja sam prije malo vise 2 godine isla na ponovni lijecnicki. kontroliraju ti samo vid, i mislim da ides kod doktora opce medicine, jer te sve zivo pita. ja sam dobila novu vozacku na 5 godina. meni se isto dioptrija ne mijenja. bila sam u Zeljeznicaru. mislim da me sve to skupa izaslo nekih 270 kn, but hey.. to je bilo prije dve i po godine
a sto se tice nove vozacke, trebaju ti 2 slike, a sama izrada mislim da je tada bila nekih 60 kn.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
...ako imaš problema s vidom ne možeš dobit na neodređeno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zar nisu sad svima ukunuli neodređeno? ja sam čula da sad (po novim pravilima) i oni koji nemaju ograničenja dobijaju na 10 godina.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
evo ovdje imate sve!
http://www.mup.hr/46.aspx
evoisla sam u runjaninovu...pregled sam platila 150 kuna
nije bilo nigdje nikog, bila sam brzo gotova...zenska je super
dobila sam ogranicenje na 10 godina (po novom to je max) tako da sam hepi kaj se toga tice
da, morala sam raditi novu vozacku koja mi nije sad forajer je ona stara bila izlizana i sve, a ova sad nekak...blistava LOL
uglavnom, cekala sam 2,5 sata na mupu...katastrofa...a jos ujutro imala ispit...a vruceeeeeeee...
eto, hvala na savjetimamoj je savjet, odite u runjaninovu
hehe
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks