Ovako, imam pitanjce. Skinuo ja par DVD-a iz videoteke preko DVD decryptera i zadovoljan sam. Samo, oni teže po nekih 6GB-a, a lovu za dual layer ne želim davati jer su još preskupi. Sad me zanima kako da sve te vob fileove prebacim u avi, da mi budu spojeni i da imam normalan divx film.
Do sada sam radio sa vidomi-jem, bio sam zadovoljan (skidao sadržaj sa satelita i nikad problem sa njime), ali radi problem sa .vob ekstenzijom. Molim nekog da mi preporuči neki dobar program i samo u par kratkih crta objasni kako namjestit da obavi posao.
Unaprijed se zahvaljujem![]()
preko dvd shrinka se to može?
ako ide tako, onda je sve riješeno. Samo malo pojašnjenje mi daj kako da to napravim...
Može.
Evo da ja ne pametujem previše:
http://www.doom9.org/index.html?/mpg...ink31-main.htm
Uglavnom, postupak je vrlo jednostavan. Ako nešto ne bude jasno, slobodno pitaj.
Joj, kud opet sa tim DVDshrinkom, programom koji je "mrtav" i koji se već godinu-dvije uopće ne razvija, a ima toliko puno boljih i bržih programa. O njima se već pisalo u xy tema. Skini si anyDVD program koji ti sjedi u trayu i kad ubaciš DVD, skine zaštitu, a sa programom CloneDVD2 jednostavno zripaš film, pa čak i bez ikakvih menija i reklama ako baš želiš. Sa Shrinkom vejrovatno nećeš ništa uspjeti jer danas svi DVD-i imaju zaštite, a DVDshrink ih skoro uopće ne može razbiti. Uostalom, njemu treba dva-tri puta duže da zripa DVD.
Ja sam isto cijelo vrijeme koristio dvd shrink i sve je radilo super... Al dobro je znati i nesto u slucaju da dvd shrink ne mogne to napraviti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Koristio tko DVDFab Platinum 3.1.4.0 ili DVDFab Gold 3.1.3.2 ??
http://www.dvdfab.com/fab-compare.htm
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vuki je dobro rekao.DVD fab platinum razbija sve zastite i komprimira ga na potrebnu velicinu da stane na jedan dvd.
takodjer any dvd u kombinaciji sa clone dvd-om su strasna kombinacija.
Bookmarks