odi rekklamirati i zamjenit ce je za neku no name koja bi trebala raditi odlicno
Bok društvo, pitanje za sve, gdje kupiti mmc karticu koja u potpunosti radi na N6600? Kupio sam u HGSpotu Kingmax 256MB i radi ali ima dosta grešaka kao npr. neće instalirati BLZ fajlove itd. Tko ima kakav prijedlog???
odi rekklamirati i zamjenit ce je za neku no name koja bi trebala raditi odlicno
Pa cijelo vrijeme pisemo o tome da je KingMax vrlo riskantan i da u vecini slucajeva radi upravo takve probleme i covjek ju opet kupi. Pokusaj je zamijeniti za NoName karticu (ako nije raprodana), ali ju isprobaj odmah u trgovini.
Isprobaj je tako da odes u meni MMC kartice i probaj promijeniti ime MMC kartice. Ako je sve u redu ime ces vjerovatno promijeniti uspjesno. Na KingMaxu u tom slucaju daje poruku Card Error i kartica se mora ponovno formatirati.
Nakon toga probaj uslikati nekoliko slika, ali da ih sprema na MMC. Ukoliko je sve u redu slike ce biti citljive i u pregledniku slika ce uz svaku sliku biti mali thumbici (umanjene slicice). Ako nije u redu onda ce thumbici biti precrtani (kao kod KingMaxa).
Meni je sve to bilo u redu na NoName MMC i jos uvijek mi radi odlicno.
Ili to ili povrat novca (???) ili zamjena za dvije 128 MB MMC.
Drugih prijedloga nemam.
Bookmarks