Čuo sam da postoji program koji šalje SMS na predodređeni broj u slučaju da se u telefon ubaci druga SIM kartica. Vrlo korisno ako je telefon ukraden. Jel zna neko kak se taj program zove?
Čuo sam da postoji program koji šalje SMS na predodređeni broj u slučaju da se u telefon ubaci druga SIM kartica. Vrlo korisno ako je telefon ukraden. Jel zna neko kak se taj program zove?
Ja znam da to ima na najnovijim samsunzima,npr. u600 ali isto nisam nasao za symbianere to.....
bilo bi dobro da tako što postoji.. nebi tio izgubiti mob
ako netko naleti na to, neka obavezno posta..
Evo našo sam ga! Kopao sam cijeli dan po DotSisu i odjednom iskrso!
http://rapidshare.com/files/38862173...OS9.1.sis.html
Uživajmo svi!
bpondar hvala,dugo sam ovo tražio.....
meni ga ne želi instalirati, ide sve normalno, izbaci poruku da nastavim na mobitelu instalaciju, kao obično i ne pojavi se ništa na njemu..
Malo bolje pročitaj šta ti kaže na početku instalacije
Neznam, izgleda da nešto ne funkcionira kako treba! Postavio sam program ali kad sam stavio drugu karticu nije mogao poslati poruku na određen broj. Zašto? Neam poojma! Uglavnom, postoji još jedan bolji program ali treba ga potpisati prvo. Idem sa malo s tim zajebavat pa da vidim kak će to sve ispast. Bit ćete promptno obavješteni.
Zapravo evo linka pa nek neko isto proba http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ht=phone+guard
Ovaj program sto si dao nešljaka,uredno ga instaliram ali ga nigdje u telefonu nemogu nac da ga aktiviram...
Radi, probaj upisati 123456#, onda se pojave postavke programa
Evo novi program sam stavio i taj radi savršeno. Jedino treba program potpisati. Tko bude htio nek mi pošalje svoj IMEI i ja ću mu to riješit i poslat na mail.
Onaj prvi program zanemarite jer je ovaj drugi za klasu bolji i što je najvažnije RADI kak spada.
Dakle radi se o programu Phone Guardian. Prvo se treba instalirati verzija 1 koju možete skinut i odavde.
U isto vrijeme je instaliran i key generator kojeg treba pokrenuti (nalazi se u programima) i onda zapisati negdje ključ koji generira. Naon toga deinstalirajte taj program i key generator i onda se prelazi na instalaciju verzije 2 koju skinete tu.
Verzija 2 nije potpisana i treba je potpisati, ali ako neznate to napraviti, slobodno mi pošaljite IMEI vašeg telefona i ja ću to riješiti za vas i poslati vam natrag potpisan program.
Program je stvarno odličan, osobno sam se uvjerio kad sam ubacio drugu karticu u mobitel. Istog trena je napisao da je zaključan i počela je tuliti neka neugodna sirena koja uši probija, naravno, odaslao je poruku na broj koji sam mu odredio te u kojoj je pisalo točno vrijeme ubacivanja druge kartice, IMEI broj i nekakav IMSI broj. Uglavnom, ako se tako podesi, telefon je neupotrebljiv ako lopov nezna šifru. Najvažnije, program se nemože izbrisati niti sa hard resetom *#7370#.
evo instalirao sam ovaj guardian, javlja neku sistemsku grešku - 11, ali radi, ubacio sam t-mobile karticu u n73 i počelo je ono žviždatii sada imam problem.. sada kad ubacim i ovu vip karticu, opet svira
![]()
Probaj ubaciti karticu koja je bila unutra kad si instalirao program.
pa dok svira, probaj ili isključii program ili ga deinstalirati...
Al malo je bezveze da svira na obe kartice...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa stavio sam tu karticu koja je bila unutra..
a nemožeš isključiti program, jer čim uključiš mobitel, počne svirati i treba upisati kod koji sam stavio.. malo je duži, pa dok ja to upišem.. već će susjedi na vrata doći![]()
Pa isključi taj zvučni alarm, s njim se i tako ne postiže ništa osim onog odvratnog zvuka kojeg nemožeš ugasit. Stavi si neku kraću brojčanu šifru a ne slovnu pa ćeš brže upisat po potrebi. Možda i je malo debilno što ne prepoznaje staru karticu ali to se poništava čim uđeš u meni programa tako da nema brige. Program odmah zna da je to "gazda" kad upišeš šifru i obustavlja sve aktivnosti.
a šta ako mobitel prodaješ i naravno kupcu ne prodaješ svoj broj kako se onda isključi ta opcija?? se da to deinstalirati???
Program koji ja koristim vec nekoliko godina se zove Anti-Thief i odlican je.
Bookmarks