pa pozitivna su, nisam imao nikakvih poteškoća u prebacivanju podataka prek bluetootha T610-T610 i T610-T68, samo sam preko sonyericssona prebacivao podatke, nisam probavao preko nekog drugog proizvođača
Pozitivna
Negativna
Nisam imao iskustva sa bluetoothom na t610
Otvorio sam ovu temu da bi u njoj mogli napisati svoja iskustva sa bluetoothom na tom mobitelu. S vremenom ću (ako bude interesa) možda otvoriti teme i za druge modele.
Ako imate neke posebne probleme sa bluetoothom na tom mobitelu bi vjerojatno bilo bolje da otvorite novu temu.
pa pozitivna su, nisam imao nikakvih poteškoća u prebacivanju podataka prek bluetootha T610-T610 i T610-T68, samo sam preko sonyericssona prebacivao podatke, nisam probavao preko nekog drugog proizvođača
Meni dva frenda iz razreda imaju SE T610, i ja se bez problema spojim s njima, prijenos ide brzo i bez prekidanja. I nisam čuo da je nijedan od njih imao ikakvih problema s bluetoothom.
Nemam T 610 , ali sam bil prisutan kad se u isto vrijeme vrtila Java aplikacija i surfalo s PDA koji je bil Bluetoothom spojen s T610.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nemam problema sa bt na t610. bez problema se spajam sa sx1...
maraschino - PTICICA
Ja sam slao sa T68i na T610 i primao sa njega,problema nikad nije bilo.A imam iskustva i sa T68i na 3650(i obrnuto) i isto tako nije bilo nimalo problema u povezivanju i prijenosu.
...troši bateriju poprilično (T68)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
na t610 ne osjetim baš da troši bateriju
A kako tek troši samo IrDA kada je uključenaPoslao: dmi
...troši bateriju poprilično (T68)...Do 3X više.
da i ja sam prebacivao theme za t610 sa svojeg sx-a i nikad nije bilo problema pa iskreno vidim da i ostali nemaju. zbog čega si ti otvorio ovo pitanje?
Pa toliko da oni koji su imali loša iskustva ih podjele sa ostalima. Planirao sam otvoriti teme i za druge modele, ali vidim da nema smisla.
Bookmarks