Meni je taj auto odvratan (bez uvrede). Samo mu još fali jedna ljigava faca nekog srbskog mafijaša sa kubankom u zubima. To su pravi mafijački auti
za godinu dana kupujem auto..zanimam se za bmw linija 86'
zanima me dal se taj bmw cesto kwari, cijena, potrosnja, mogucnost ugradnje plina?? ITD..
evo nekih slika -BMW 5/M5
![]()
![]()
BMW 6 1986 prekrasan divota..
![]()
![]()
![]()
![]()
6-ticu nisam nikada vidio..jel nju uopce ima kupiti u hrvatskoj??
![]()
Zadnji uredio vjeko : 06-04-2004 u 20:17
6-ica mi se više sviđa, ali ako se nemože nabaviti u Hrvatskoj mislim da je i 5-ica dobar odabir
kupiti bemburu iz '86 nekako bas i nije najpametnija ideja, osim ako imas viska love i vremena...
to ne samo da troši ko pijani milijunaš, nego brijem i da se kvari (pre)često...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da si malo preoštro napao, auto lijep ali su gog i wb naveli prave razloge zašto netreba kupiti taj auto, a to koji mafijaš koji auto vozi ne vidim razlog zbog kojeg si to rekao osim ako nisi previše gledao srpskih filmovaPoslao: cyberphere
Meni je taj auto odvratan (bez uvrede). Samo mu još fali jedna ljigava faca nekog srbskog mafijaša sa kubankom u zubima. To su pravi mafijački auti
Što se tiče 6-ice ima je u zagrebu kod kvatrića ali nije u voznom stanju i albanske su tablice. Neko se već interesirao za taj auto ali je problem sa prijenosom.
Mostovi okruga Peščenica
btw, kakav je to mafijas koji vozi auto iz '86?![]()
na autoshowu sam vidio sredjenu sedmicu (ista kao sestica samo kaj ima cetvero vrata) 86'.... radi s kombinacijom plina..ima 220ks i trosi samo 8 litri.. jel se taj plin brzo porosi ili..
a sta mislite o ovome maseratiju (7 840 bosanskih maraka)??http://www.autopijaca.info/01/28-maserati.htm
ovjde neko obriso moj post ili...?
ajde slupaj zmigavac od maseratija pa ces vidjet kolko ces platiti popravak!
e pa onda ga necu slupati![]()
brijem da ces ga jednom slupati (nemora biti tvojom krivicom) i da ce ti sljedecih godinu dana stajati u dvoristu dok ne skupis za popravak
hebi ga maserati je maserati - rijedak je i zato ga vrijedi imati...brijem da jos vise trosi od bembure (4.4 mashina)
to ce ti trosit 25litara po gradu osim ako ga nebudes vozio penzionerski
to ce ti trosit 25litara po gradu osim ako ga nebudes vozio penzionerski
to je malo previse...
znate li kaj o ugradnji plina?? koliko to kosta itd??
Sto se tice auta, nisam siguran koliko novaca mislis dati, ali za 4000 eura se moze kupiti 5-ica 89 ili cak i novije godiste, od 520, 525, ili bas ako ti je gust i 535, po meni puno bolje izgleda i jos je donekle aktualan.
Sto se zice ugradnje plina, kod bas u OS je kvalitetzna ugradnja , kompletno sa atestom i svime sto vec ide 6000 kn.
Za nekoga mozda i puno ali mislim da se brzo isplati
E da za tu cijenu bi mogao naci i sa vec ugradjenim plinom!!!
Vjerojatno se dosta kvari, ali mislim da ako kupis bolje ocuvani tj. ne izgaženi primjerak nebi smio imati previse problema pogotovo stoga sto mozes kupiti neorginalne dijelove koji nisu loši a ni skupi.
Raspitaj se malo kod zagrebackih janjevaca, ja znam covjeka koji je kupio 318 is coupe star 6 godina za 5500 eura!!!
glavni problem s plinom je kaj ga baš i nema svugdje za napunit, ko npr. benzina na benzinskim pumpama, pa bi ti se lako moglo dogodit da odeš negdje na put i ostaneš 'suh' ako jako dobro ne isplaniraš di ćeš se natočit, tj. ako se ne raspitaš da li na tom putu ima za napunit plina...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LOL..kaj nisi ti WB čul da svaki auto na plin ima kontroler koji možeš prebaciti i vozit se na bengu ak zatreba....![]()
e da, zaboravil sam napisat da svatko ko kupi BMW-a i u njega ugradi plin je za mene totalni i...t!!!¨...![]()
e ne može!
kaj nemre?...
ja isto mislim da moze!
Bookmarks