M35 ti je lako otkljucati. Skini si neki unock program. Imas neke na mojoj stranici www.siemensfreaks.com pod download/unlock
Preporucam Freia.
Dakle pokrenes program, u konfiguracijama podesiš postravke- com port, brzinu na 115200 (najcesce) i bootcore type na Normal.
Onda odes pod unlock funckije i tamo odaberes Direct unlock also saves map. Tu oznacis kucicu Update flash IMEI, ali preporucam da i rucno upises SVOJ IMEI broj i klines na ok.
Dakle, mob si spojio sa kabelom na pc, i mob ti je UGASEN. Kad kliknes Ok za unlock, pisati ce Waiting to power on the phone; tada ti klikni na crvenu tipku mobitela (on/off) lagano, jednom ili vise puta uzastopno i pazi da ti se mob NE UPALI. Nakon par sekundi, mob bi trebao biti otkljucan...
Jos jedna preporuka je da sve ovo radis bez SIM kartice u mobitelu....
Sto se tice S35i i novog fw-a, također imas no mojoj stranici pod download/firmware, evo jedan lin za download v24 01 (01 znaci da ti je unutra engleski jezik i da nemas hrvatskog)
http://www.mobilmania.cz/hosting/sie...S35_240101.zip
princip je isti kao kod unlockinga (ugasen mob, stissak na crvenu tipku,...) I obavezno napuni bateriju MAKSIMALNO prije nego ides dizati na vecu verziju...

Može li mi tko pomoći? Imam data kabel, PC i volju da riješim problem samo ne znam kako?
Odgovori uz citat
Bookmarks