Primjetio sam. Zato meni fali možda i 15 posteva. Još će se to događati. Kad bi moralo biti završeno premiještanje?
Evo primjetio sam da je u gotovo svim temama zadnja dva dana nestajalo posteva i isto tako sam vidio naznake 'pobune' i zbunjenosti zašto se postevi 'brišu'... eh pa da vam ponudim moju (čitaj: pravu, istinitu, nepobitnu) verziju događaja.
Ovako, Mobilove stranice se premještaju na novi (brži, pouzdaniji) server u americi i neke stvari su kroz to vrijeme štekale, pa tako i forum. Izgleda da ti posljednji postevi nisu zabilježeni i na novom serveru, pa je ispalo kao da su izbrisani. Eto sad znate što je bilo i ako bude još sličnih problema (iako ne bi trebalo biti), stisnite zube i trpite...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Primjetio sam. Zato meni fali možda i 15 posteva. Još će se to događati. Kad bi moralo biti završeno premiještanje?
premještanje je trebalo završiti već danas, ali ne znam šta kemijaju ovi u americi, u svakom slučaju trebalo bi sad biti OK, ali ako se nešto slično ponovi bar znate zašto... (a najlakše je odmah moderatore napast, jel da...).
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da![]()
![]()
![]()
A jel ima kakav server u Kini ?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Idemo stavit servere u africi i na antartiku![]()
![]()
![]()
meni izbriso par postova u chataonici ja popi*dio, mislim se kak ti može brisat postove u chataonici...
ali dobro javio si razlog što je najvažnije![]()
...možda ti serveri ne dozvoljavaju blesave postove...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
znala sam ja da moderatori nisu krivi, pa nebi oni brisali.....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma nikada...
lol, bit će da je to...Poslao: dmi
...možda ti serveri ne dozvoljavaju blesave postove...![]()
![]()
Bookmarks