nema tu nikakvih uleta! koja ti se svidi, lijepo ju na rame i nosi doma..isprobaj, i sutradan oženi!![]()
Evo prvanstevno me zanimaju neki vasi uleti curama, koji su uspjesno prosli ali i tragicno heh... sada u srijedu u skoli imamo kao neka priredba nasred hodnika, i to ce biti priredba kao neznam kak se zove ali ugl. da nije osmisljena nego sami ju radimo...i tak kao pomaze se jednom uceniku sta da napravi jednoj curi pa tokom priredbe moras se ustajat i djelit savjete...
Znam vec neke:
-Vjerujes li u ljubav na prvi pogled ili da ponovno udjem?
-Mala daj pič** znam da imas
-Mala jel ti tata terorist? Ispala si prava bomba
-Si ti ispala iz raja? Ooo, ti si pravi andjeo
i zanimaju me jos tih...cuo sam nesto "Jel ti tata kemičar, ali neznam sta dalje ide"
![]()
nema tu nikakvih uleta! koja ti se svidi, lijepo ju na rame i nosi doma..isprobaj, i sutradan oženi!![]()
ovo postaje teens forum majke mi...
...what a ****...
molim vas
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bar je podforum pogodio, a dal će dobit odgovor, to ovisi o vama.. Tema će se sama obrisat nakon 15 dana tako da bi je rađe pustio da umre dostojanstveno
Bilo bi super da postoji šablona za ulet curi, al one su prepametne i uče iz ovih debilnih pokušaja tako da s godinama više nije dovoljno imati osjećaj za humor jer su ga baš takvi klipani u njihovim glavama i zgadiliMože se naći neka koja padne na "mala, mora da ti je tata terorist" i odluči se udat za vas, al tada suosjećam s vama
Sorry, morat ćeš je napit i nadat se da će proć na foru
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
il je puno gledo fresh princea![]()
eh..zajebavate se s temom korizma..a ova vam je cudna?hmv.. luna, tis cura i lijepo ne budi pasivna, vec daj koji savijet decku. sva si neka ozbiljna..
@xlr - radje ti odma zbrisi temu s korizmoa, svaka cast autoru te teme, ali tema je cista zajebancija zahvaljujuci forumšima.
@avantgard - nemoj ovdje postavljat takve teme, kad se ovdje nalazi starija ozbiljna ekipa.. vec ti lepo odi na www.forum.hr tam ces nac konkretnije odgovore.![]()
Nema brisanja u chataoni, opet me zelite navuć pa kasnije po prstima.. a-a, dosta ste se igrali :figa:
Sami pišete postove, nitko vas ne tjera![]()
Lol, uz alkohol za ulet ti može proći i gamma hydroxy butyrateima za kupit na ebayu. nakon toga i jedne pive, ljubav naprosto cvjeta
pies: to je za damu, ne za tebe
evo jedan ulet trebi kaj je frend provalio kad je imao tak nekih 15-16 godina "jel ti tata lopov ( normalno butra mu odgovorila ne , a ovaj njoj ) a tko je ukrao dvije zvjezde sa neba i stavio ti u oči ( tak nekak je išlo ) ... uglavnom danas nakon 10 godina još ga uvjek "maltretiramo" zbog toga![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
takve 'glupe' fore najcesce pale.. ako neznas kako, zbuni ih![]()
ma netreba meni za ulete nego za sastavljanje te neke predstave (glume)
e, pa da sada vidimo po pravilima:
-u pravilima nepise koliko clan mora imati najmanje godina, ja ih imam 14god
-ovo je chataona (pisi do mile volje)
-trece, pls odgovorite
na forum.hr nisam stavio jer tam da stavim pod teense, dobio bih samo smajlic u poruci i nista drugo...
xlr..heh, super...a jel mozes malo objasnit sta je to...neki love napitak..heh, ko kad je moj buraz kupio neke vigore u boji po pola litre i rekao rodjaku da ovo budi zelju za sexom..heh
Sve ulete uzimam od Johnny Bravoa, zato mi tako dobro i ide
"Hey Foxy Mama, You smell kinda pretty. Wanna smell me? Hoohah!"
"Hey baby, can I be your natural selection?"
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
hihih, već mi dugo nitko nije uletio s nekom spikomnema uleta.. pošalješ piće. klasika
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bok, ja sam tvoja zlatna zelja i tri put cu ti ispuniti ribicu![]()
A kaj vam je ovo? Zgrabiš žensku,siluješ i završiš u Lepoglavi
Ja mogu preporučit,imam poznanstava tamo![]()
E mogla bi baš i napisati neke bisere koje su proljevali ili si ti od onih kojima muški ni ne pokušavaju prilaziti!
Moramo u Chataonici kada u ostalom dijelu foruma nema ništa zanimljivoga postati!
Gdje su oni obični klasici: "Treba mi partnerica za kino i kokice, jesi li danas slobodna?"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da, slanje pića . . .
ma ziher ti je netko uletio sa sa raskopčanom šuljom, oko vrata "lančić" s raspelom debljine šake malog djeteta, na ruci zlatni sat, zavlači dok priča, platio ti cugu, rekao da te vani čeka mećka, naravno najnoviji model, na retrovizoru krunicu, u pretincu sve novije kompilacije cajki, . . .
ne moram dalje . . .
i kaj ti napraviš na to?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
svako veće
crno meče
ja na uletavam , meni uletavaju.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
cure, hočete se hebati protiv nas?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks