pa onako, nije loša kvaliteta slike, ali jako slab FPS..
Evo za nevjernike i sve ostale koje zanima..
VIDEO koji sam upravo snimio kod kuce u 2MPX rezoluciji ( 1600x1200) sa titanom.
Prostorija nije bas dobro osvjetljena za najkvalitetniju snimku, pa sam snimao svoju G15 tipkovnicu..
Malo cu se jos poigrat s sutra vani preko dana kad bude bolje ovjetljenje pa ce slika biti jos kvalitetnija, a mozda dobijem i koji FPS gore..
Poigrat cu se i s ostalim rezolucijama da dobijem optimalan omjer rezolucije i FPS-a pa postam rezultate.. ako nekog zanima![]()
pa onako, nije loša kvaliteta slike, ali jako slab FPS..
Jeste.. ima samo 2 FPS-a, pisalo je kad sam snimao lol.. prelose.. Mozda bi dobio koji pod jacim osvjetljenjem, ali ne nadam se da ce puno dobit..
Al eto.. bilo je onih koji su rekli da nema sanse da snima u toj rezoluciji..![]()
Nista moram prvo vidit po danu kak to izgleda,al nisam bas odusevljen....
nije bas stvoren za slikanje u uvjetima slabog osvjetljenja,ali dobro,skoro nijedan mobitel to nije.
sve ispod katastrofalnih 8fps ja ne računam![]()
Loše loše..... bolje smanjit rezu, povečat fps...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Dakle nakon testiranja... Postam rezultate..
320x240 - Format AVI - Snimamo na memorijsku karticu
320x240 - Format AVI - Snimano na uredjaj
320x240 - Format MP4
Zakljucak:
Snimanje u AVI formatu jos nije ni blizu optimizirano za HTC TyTN, kada optimiziraju aplikaciju snimka ce imati daleko vise FPSova. Samo radi usporedbe, spori MDA Vario ima 12 FPS-a u rezoluciji 320x240 AVI format, dok bi na TyTNu imao maximalnih 25-24 FPS-a u toj rezoluciji u AVI formatu da je optimizirano.. Ako usporedite FPSove sa ove prve snimke 320x240 AVI ( na memorijsku karticu ) i 1600x1200 AVI mozete vidjeti da nije toliko drasticna razlika u smanjivanju FPS-a, naravno primjeti se razlika, pa sami mozete procijenit koliko bi FPSova bilo u 1600x1200 kad bi aplikacija bila optimizirana.
Takodjer slika u AVI formatu je daaaaleeeeko kvalitetnije od ove u MP4 formatu..
No ja sam snimao direktno na memorijsku karticu, kada snimam direktno na uredjaj dobijem 20ak% bolje rezultate, kao sto mozete vidjeti na snimci..
Bookmarks