Moze li mi netko reci razlike između tih svih memory stickova za Sony fotoaparate?Koji su dobri ?
Moze li mi netko reci razlike između tih svih memory stickova za Sony fotoaparate?Koji su dobri ?
E
...drugi put potraži -
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=339712#post339712
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zasto ljudi ne pretraze forum prije nego pitaju nesto sto je vise nego jednom u detalje objasnjeno?
Linkovi:
Mediji za pohranu podataka u digitalnoj fotografiji
Opcenito o kupnji digitalnih foto aparata i opreme
O memorijskim karticama i citacima kartica
O medijima za pohranu podataka u SLR digitalnoj fotografiji
O Memory Stick medijima
O Memory Stick Micro medijima
Memory stick data rescue aplikacija (spasite podatke sa svoga MS - a neovisno o tipu)
EDT: Wild me preduhitrio...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
..."Bimbi" to se zove - lijenost...
Ali ste brzi!Nije to lijenost.Potrazio sam ali nisam nasao.Pa reko ,da priupitam nekoga!![]()
Hvala
E
Aaa......pa kako nisi nasao, a tema ovako lijepo pozicionirana pri vrhu ovoga podforuma, jos je i sticky.
Nema veze, nisi prvi, nadam se da ces saznati sve sto te zanima, ako i nakon citanja ovoga napisanoga na linkovima, bude jos nejasnoca ili pitanja, slobodno se obrati u ovu temu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks