svi su ti dobri, ali ja ti preporučujem da uzmeš mp3 radio.....
ljudi imam u autu autoradiokazetofon kenwood i htio bi ubost neki da je marka dobra sa cd plejerom!malo sam se raspitivo al jos neznam tocno kaj je bitno kod takvih radija...dal smijem kupit ista osim kenwooda i pioneera il je i sony i jvc dobar jel 4x45 dosta di ima najpovoljnije za kupit?
najjeftinije kaj sam ja naso je 850 knza sonyev 4x45 -.
svi su ti dobri, ali ja ti preporučujem da uzmeš mp3 radio.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...moja preporuka je definitivno MP3,nikakav cd player ili changer...nakrkaš si gore 150 pjesama i baja si,a osi mtoga u obzir dolazi i mini disc(naravno ako ga imaš doma),4x45 je čisto dovoljno pa čak i ako se odlučiš za auto pojačalo i sub.....(naravno rabljeno) inače kenwood i nije nešto posebno po kvaliteti.......Alpine...rules...ali sa obzirom na financijsko stanje uzmi što ti paše po cijeni....nemreš fulat koju god marku uzmeš(od gore navedenih)......
ja sam imo Pioneera KF-nešto,pojačalo RCF(odlično),pionerr 2x150w(polica)...2x100w(vrata)....2 visoka (kokpit)....500w sub...........naravno dok je Pioneer nekaj valjao...
BTW....neisplati ti sštediti na kablovima,oni su dost važni...kupi neke kvalitetnije.......
Pioneer uzmi i miran si.
j imam doma kenwoodov auto radio kasetofon stoji mi u kutiji na ormaru bio je korišten mjesec dana.....
stavljao sam ga u oglasnik al niko neče... neznam kaj ču snjim.....
jesi lud pa neam tolko love.dam max 1400 kn .za to mogu dobit mp3 pioneerov.Poslao: tomo
...moja preporuka je definitivno MP3,nikakav cd player ili changer...nakrkaš si gore 150 pjesama i baja si,a osi mtoga u obzir dolazi i mini disc(naravno ako ga imaš doma),4x45 je čisto dovoljno pa čak i ako se odlučiš za auto pojačalo i sub.....(naravno rabljeno) inače kenwood i nije nešto posebno po kvaliteti.......Alpine...rules...ali sa obzirom na financijsko stanje uzmi što ti paše po cijeni....nemreš fulat koju god marku uzmeš(od gore navedenih)......
ja sam imo Pioneera KF-nešto,pojačalo RCF(odlično),pionerr 2x150w(polica)...2x100w(vrata)....2 visoka (kokpit)....500w sub...........naravno dok je Pioneer nekaj valjao...
BTW....neisplati ti sštediti na kablovima,oni su dost važni...kupi neke kvalitetnije.......
ja sam cuo da su kenwood najbolji...neznam.
ja isto namjeravam kupi mp3 za auteka, ali nisam siguran koliko mi je on zapravo potreban iz razloga što imam minidisc koji se lako spoji na radio......
ma yebeš ti minidisc treba imat pravi mp3 u autu.
uzmi MP3 od kenwooda ili pioneera, zajebi sony jer nije neka kvaliteta, frend je iskrco hrpu love za sonya i krepo mu je
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam ti sugerirao skupo........uzmi kenwood mp3 i rješio si problem......![]()
killla kolko tražiš za zička...javi na PM.........
ja sam u svom prvom autu imala pioneer cd..i zvučnike od 250 W... bez pojačala...i super se čulo...
a sad u ovom autu imam serijski radio-cd, i zvučnike od pioneera, iz starog auta, i još sam stavila nove prednje zvučnike i pojačalo ....i super je....a onaj radio cd sam mjenjala za pojačalo..(prije 1,5 g)
MP3 je prava stvar...ali nećemo to još....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
btw u peugeot nisam htijela stavit radio-cd pioneer, jer bi onda izgubila funkciju na displeyu od peugeota....i daljenski na volanu nebi radio na taj pioneer...tak da sam serijski ostavila, ali zato dodala pojačalo...
Strašna si ti![]()
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
meni u focusu netrebaju nikakva pojačala jer ima jako dobre i jake zvučnike koji dođu sa autom....
mislim stvarno su mi debilni oni koji si stavljaju u aute hrpu zvučnika i pojačala pa šta če ti to ? osim da se praviš važan normalno
a da da naviju muziku i rade krugove po jarunu po ljetu znam takve face...ja bi samo htio neko cudo koje mi cita cd..
izato postavljam novo pitanje ak neko zna:meni ej jedan frend reko da se moze kao odostraga spojit na neke zice koje vire iz autoradija obican prrnodni cd player.
jel zna ko kaj o tom?znam za onu foru s kazetom nazalost moj kenwood se okrece naopacke kad se glof zgasi pa to en dolazi u obzir(
bolje rečeno opasna...Poslao: ZOX
Strašna si ti![]()
![]()
killa&hrvoje da,da, ja se ziher pravim važna...nemam pametnijeg posla....ti zvučnici i pojačalo su zbog mene i mojih suvozača, radi ugodnije vožnje....![]()
Uzmi Pioneer, ja imam ovaj model i jako sam zadovoljan, pokupio je sve žive nagrade za omjer cijena-kvaliteta, moja preporuka, imaš ga u as cebalu
www.ascebalo.com
Pioneer
DEH-P3500MP MPC 1.683,00 Kn
za gotovinu ili virmansko plaćanje po predračunu
MPC 1.1870,00 Kn
Odvojiva prednja pločica
50Wx4, maksimalna izlazna snaga
CD/MP3/RDS Tuner
CD, CD-R, CD-RW & CD-MP3 kompatibilan
CD tekst
To ti je moja preporuka, u mojem passatu je već godinu dana nemam zamjerke
zlato za ugodnu voznju je dost i mojih trenutnih 4x40 kenwood.da imam cd player fkorz...
sta sad jel 1800 il 1180 kn?Poslao: subtex
Uzmi Pioneer, ja imam ovaj model i jako sam zadovoljan, pokupio je sve žive nagrade za omjer cijena-kvaliteta, moja preporuka, imaš ga u as cebalu
www.ascebalo.com
Pioneer
DEH-P3500MP MPC 1.683,00 Kn
za gotovinu ili virmansko plaćanje po predračunu
MPC 1.1870,00 Kn
Odvojiva prednja pločica
50Wx4, maksimalna izlazna snaga
CD/MP3/RDS Tuner
CD, CD-R, CD-RW & CD-MP3 kompatibilan
CD tekst
pioneer ima stvarno lijepu ponudu ovih uređaja ali meni se najviše sviđaju oni koji imaju onaj kotač za glasnoču... naravno, kromirani... ali svejedno su malo preskupi...
ako je keš onda 1680kn, al pogledaj malo po netu i u drugim dućanima kak stoje cijene, brijem da ga imas za 1400-1500
srećo dali sam ja šta rekla?Poslao: Hrvoje xyz
zlato za ugodnu voznju je dost i mojih trenutnih 4x40 kenwood.da imam cd player fkorz...![]()
samo ti uživaj...![]()
pa kad narodnjaci zazveče ima ceo zagreb bre da uživa!Poslao: andrea
bolje rečeno opasna...![]()
killa&hrvoje da,da, ja se ziher pravim važna...nemam pametnijeg posla....ti zvučnici i pojačalo su zbog mene i mojih suvozača, radi ugodnije vožnje....![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tako je beli druže!![]()
Bookmarks