Soft nije 100% hardver je u pitanju.....
Ovako imam motorolu l6, i od pocetka imam problema sa restartom , al ajd to mi nije problem, manje vise,
no nedavno sam je oprao jer je ostala u hlacama i eto problema ,
prvo se trzala sa svjetlima tipkovnice ali je nakraju proradila,
no kad sam pomislio da ok radi dogodili su se problemi ,
uglavnom normalno radi jedno vrijeme ali nakon nekih 2-3 sata (nikad neznam kad) se sam ugasi , i da bi ga upalio moram bateriju izvaditi pa ponovno staviti i onda upali ....
Please recite sto bi moglo biti , nije mi ga problem otvoriti i vidjeti unutra sta je ili novi soft ubaciti ...
0977901005
Soft nije 100% hardver je u pitanju.....
možda se nije dobro posušila, pa ju voda muči..
a posusila se mislim proslo je 10 dana, malo su mi kontakti na bateriji slabi ,
opet neznam sutra cu ga otvoriti ako se sjetite necega javite
0977901005
Rastavi ga i uzmi fen. Nemoj previše, ugl. da se vrlo male koričine uklone.
ultrazvučna kadica se zove
ma nema to ovdje nitko u blizini , jedino mozda preko save , a jel bi to rijesilo sigurno problem ?
0977901005
ako nije prekasno za kadicu.trebao si to prije na servis.
ma nisam siguran evo sad recimo od sinoc se nije nikako ugasila... i obavio sam 5-6 razgovora, 10-tak sms-ova
0977901005
ne kuzim sta se cudis, pa, oprala se, budi sretan sto uopce radi
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odnesi ju na servis i basta!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Koliko ja znam - zaboravi to. Ultrazvučna kadica će to riješiti (mada ni to nije sigurno), ali samo na kratko vrijeme. Kad jednom uđe tolika vlaga, krene korozija kontakata svih vrsta u mobu, i ti to može samo malo usporiti - no ne i zaustaviti. Frkni mob, za dijelove ili kako već uspiješ, i zaboravi. Samo ćeš utrošiti para i para, a nikad neće raditi kako treba.
Moj zadnji slučaj je bila Nokia koja je ostala u kupaoni dok sam se ja paca u vreloj vodi. Dakle nije ni u vodi bila, nego samo u visokovlažnoj prostoriji. Nakon par dana počele su tipke zezat, pa resetiranje tu i tamo, itd. Bila na servisu, u kadici tamo, pa u kadici kod frenda - ništa. Par dana bi radila kako treba, čak i mjesec dana u jednom naletu, i onda ponovno. I tako su mi rekli - kad jednom krene korozija, zaboravi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sa svojom L7 se stalno kupam i tusiram u "visokovlaznom" wcu,posto mi je muzika na njoj pa sa nje muziku pustam..
i nikad nikakvih problema..
Isto tak i ja dok sam imal L7 nikakvih problema uviejk je bila sa mnom u kupaoni i na vlažnom i po kiši i sve, al se na sreću nije nikad oprala niti pala u vodu, a mislim da bi onda bilo problema.
offf: A ovaj E900 mi se čini nekak da bi se od kapi kiše pokvaril, al nadam se da mi se samo čini![]()
CARpeDiem*
meni je upao jednom po kisi na pod,naravno cila se smocila,al nije ono ko da je upala uvodu..
i nikad problema nikakvih..
btw sta se tice sgh e900,ima mi ga frend,jednom smo pili na staklenom stolu i razbili smo stalko naravno,po mobitelima se prolija viski i nije nista bilo ni l7 ni e900..dakle viski podnose![]()
Mislim da nije problem dok ne počnu problemi. Odnosno, ako se smoči ili navlaži a ništa se ne desi - super. Ali mislim da ako jednom krene korozija, onda nema (ili vrlo teško) varijante da se zaustavi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks